2777
2789
عنوان

شب یلدایی سال اول ازدواج

105 بازدید | 11 پست

سلام شما رسم دارید پدر مادرتون بعد ازدواج توی عید ها 

بهتون عیدی بدن 

ما سال اول رسم داریم 

اگه دارین شب یلدایی چی براتون پدر و مادرتون اوردن 

اره سال اول یلدایی میبریم واسه دخترخونواده،کادوو هندونه و میوه تزیین شده و بقیه چیزا

همونجوری ک خونواده داماد تودوران عقد واسه عروس میارن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رسم داریم ولی اگر ازدواج کردم اجازه نمیدم هیییییچ کدوم از این کارا رو اجرا کنن

رسومات مزخرفی که فقط خانواده ها رو تحت فشار میزارن اونم تو این دوره که شرایط اقتصادی بی داد کرده مگه گناه کردن پدر و مادرا هیچ منطقی پشت این رسمای مسخره نیست باید از خودمون شروع کنیم و تمومش کنیم این همه چشم و هم چشمی مسخره و تحت فشار گذاشتنا رو

این کارا تا همین ۴۰ سال پیش نبود یهو باب شد و اینجور مردم رو به دردسر انداختن خدا رو خوش نمیاد والا گناه دارن مردم نون شب به زور جور میکنن

کاش میشد بشی🖤💔
ما رسم داریم ولی اگر ازدواج کردم اجازه نمیدم هیییییچ کدوم از این کارا رو اجرا کنن رسومات مزخرفی که ...

بهانه ای برای دور همیه منم نمیخوام هزینه ی زیادی بکنن 

خب چی دوست داری خودت همونو بگو

وقتی نامزد بودم کلی چیز میز برام اوردن ولی میدونم خانوادم ندارن میخواستم به میوه و اجیل راضی شون کنم ولی میگن یه چند تیکه دیگه بگو بیاریم 

بهانه ای برای دور همیه منم نمیخوام هزینه ی زیادی بکنن 

نه اصلا بهانه دور همی این نیست عزیزم

دور همی یلدا از هزاران سال پیش توی ایران بوده اما این مزخرفات و تحت فشار قرار دادن خانواده ها نهایتا ۳۰_۴۰ ساله باب شده این فقط بهانه چشم و هم چشمیه و به رخ کشیدن که اصلا کار قشنگی نیست مخصوصا تو این دوره

کاش میشد بشی🖤💔