2777
2789

عوارضی نداره گلم، همون و فقط میخوری یا ی قرص دیگم میخوری؟ 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
عوارضی نداره گلم، همون و فقط میخوری یا ی قرص دیگم میخوری؟ 

متفورمینم میخورم همراه با غذا

یعنی ی جوری سر معدم پره انگار ی گاو خوردم.دوروزه هیچی نخوردم ولی معدم از پری داره میترکه😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفورمینم میخورم همراه با غذا یعنی ی جوری سر معدم پره انگار ی گاو خوردم.دوروزه هیچی نخوردم ولی معدم ...

منم اووبوست میخورم، ماه قبل متفورمین خورم چند روز معدم سنگینی میکرد احتمالا ازاون باشه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
منم اووبوست میخورم، ماه قبل متفورمین خورم چند روز معدم سنگینی میکرد احتمالا ازاون باشه

متفورمین قبلا هم میخوردم جز اینکه واسم سرگیجه بیاره چیز خاصی نداشت .نمی دونم والا....

شما اووبوست تاثیر داشته براتون؟! چتد وقته میخوری؟! اقدامین,؟!

متفورمین قبلا هم میخوردم جز اینکه واسم سرگیجه بیاره چیز خاصی نداشت .نمی دونم والا.... شما اووبوست ت ...

اره عزیزم اقدامم ن تاثیری نداشته که تاحالا هروقت میرم دکتر همینارومیده بهم.. شما بخور قرص خوبیه خیلیا نتیجه گرفتن انشالله دامنت سبز بشه

اره عزیزم اقدامم ن تاثیری نداشته که تاحالا هروقت میرم دکتر همینارومیده بهم.. شما بخور قرص خوبیه خیلی ...

ممنون عزیزم.ایشالا ب زودی روزی شما هم بشه.

الان تاپیکتو دیدم سقط کردین🥺 ایشالا ایندفعه یه نی نی تپل مپل و سالم خدا نصیبت کنه.ب خودت برس ۵,۶ ماه بعد اقدام کن

ممنون عزیزم.ایشالا ب زودی روزی شما هم بشه. الان تاپیکتو دیدم سقط کردین🥺 ایشالا ایندفعه یه نی نی تپ ...

ممنون مهربونم اره خیلی سختی کشیدم😢❤️ایشالا شماهم بارداربشی همین زودیا

ممنون مهربونم اره خیلی سختی کشیدم😢❤️ایشالا شماهم بارداربشی همین زودیا

اخییی غصه نخور خدا بزرگه برو تو‌ تاپیک اقدامی ها تاپیک یکی مونده ب اخرم.قذاره اونجا دور هم جمع باشیم روحیه بدیم بهم و تند تند بیایم‌خبرای خوش بدیم