بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
۶ماه دختر من دیگه تو مرحله تلاش برا ۴دستو پاکردن بود
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
بعدم بله میتونی تمرین کنی باهاش با دوتا دستت کتف و بازوش رو بگیر و سمت راست و چپ یکم بچرخون و صافش کن بعد کم کم تا نصفه ببر با تمرین زیاد باید خودشو جمع کنه و پاهاشو جمع کنه و تقلا کنه ...نه بچه دارم نه تو بهداشتم ولی تجربه نگهداری بچه رو دارم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بنظرم دیره ی دکتر ببرش ۶ماه دختر من دیگه تو مرحله تلاش برا ۴دستو پاکردن بود
ببین نمیدونی چقدز نگرانم. ادم مار بشه مادر نشه
دوسه ماه پیش تلاش کرد . بعداز یه مدت دیگه نه، دکتز چند سری بابت چیزهای دیگه بردم و به این قضیه هم اشاره کردم ولی دکتر خیلی دنبال حرفمو نگرفت و گفت غلتم میزنه، همین
خودش یاد میگیزه دکتر ارتوپد پسرم حتی واسه چهاردست و پارفتن نشستن گفت هیچ کاری نکن چون همش اسیب میزنه بچه به تکاملش برسه خودش انجام میده پسرم ۸ ماهه دنیا اومده گفت باید همه حرکاتو دوماه دیر تر ازش توقع کنی مثلا تو راه رفتن دیدی ۱۵ ماهگی راه نرفت باید پیگیری کنی ولی اموزشی نیاز نداره