این تاپیک گرفتن شفاس ب نیت تموم افراد این تاپیک ۱ حمد بخونید هدیه به حضرت زهرا س و امام زمان ع همه شفا بگیریم انشاءالله! هرکسی خوند ی پیام بذاره که پربازدید شه هرچه تعداد افراد بیشتر بهتر
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
عریزم راجب امضاتون یکم توضیح میدی؟ باید حرز بخونیم یا بنویسیم ؟
این حرز تو مفاتیح دیدم نوشته بنویسید همراهتون باشه اگه هم بنویسی هم بخونیش چه بهتر 😍
من خودم نوشتمش وقتی میرم بیرون میندازم گردنم حس خوبی بهم میده بعضی وقت هام تو خونه میخونمش یا میندازم گردنم، اول خدا بعد این دعای قشنگ امام زمان😍
😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
خواهش میکنم گل من😘مرسی عزیزدلم 😍من تاپیک صلوات گذاشته بودم هنوز نصفی مونده که بفرستم اسم شماهم مینویسم 100صلوات به نیتت میفرستم ❤
اخی عزیزم😢😢چشم حتما دعات میکنم تگت میکنم تو تاپیکم ی دعایی هست خیلی عالیه اونجا بهتون بگم انشالله که گره کارت باز بشه