2777
2789
عنوان

کمککککک😭😭😭😭

94 بازدید | 10 پست

میگن یخ کار سازه واس جوش صورت 

من زدم تغیر نکرد تروخدا کمک کنید

تو دبیرستان اذیت میشم😭😭😭

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  
بلک ماسک بزن

ففکر میکنن مریضم😐

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر پوست درست و حسابی 

رفتم بدون هیچ فایده ای

کرم جوش اورژانسی بگیر

چی هست

شیرینی جات و سس و غذاهای فست فودی رو کمتر کن کلا از بین نمیبره ولی تاثیر داره

صورتتو حداقل روزی چن بار با صابون مناسب پوستتو فوم بشور مخصوصا وقتی میری بیرون 

سعی کن زیاد چیزای شیمیایی نزنی به صورتت

من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...
شیرینی جات و سس و غذاهای فست فودی رو کمتر کن کلا از بین نمیبره ولی تاثیر داره صورتتو حداقل روزی چن ...

ممنون

رفتم بدون هیچ فایده ای

درمان خونگی ماست کم چرب با سدر هست

سدر عطاری داره مخلوط کن بزن بعد یک ساعت با آب ولرم بشور

گلاب خوبه بزنی

خیار بزار رو پوست

گرمیجات نخور(خرما فلفل زنجبیل و.....)

یخ بزار روشون 

طول می‌کشه و کم کم خوب میشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر