2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید لطفا

87 بازدید | 15 پست

دخترم رفته جایی برای کلاس ریاضی ولی از معلمش راضی نبود به معلم گفتم دخترم نمیخواد دیگع  بیاد میگه خوب ۱۰۰ تومن بده 

اینجا توی شهر ما جلسه ی اول رایگانه. این خانم هم تدریسش خوب نبود این پول حلاله؟ من دارم کم کم از همه چی میزنم که بتونم بچم رو کلاس بفرستم حالا بیام همین جوری پول بدم

اگه از اول گفته باشه رایگان الان پول بخواد حلال نیست ولی اگه طبق گفته بقیه که میگن جلسه اول رایگان کلاس بخوای بری جلو درست نیست 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اول شروع کلاس به معلم گفتی که جلسه اول رو آزمایشی بیاد اگه نپسندیدم پولی نمیدیم نده ولی اگه همچی ...

همه جا اینطوره بخدا 

من میگم حالا که دخترم هیچی از تدریست نفهمید و نمیخوایم ادامه بدیم نصف پول رو میدم

همه جا اینطوره بخدا  من میگم حالا که دخترم هیچی از تدریست نفهمید و نمیخوایم ادامه بدیم نصف پول ...

بخدا هیجا اینجوری نیست من تا حالا تو عمرم ندیدم رایگان باشه مگه مجازیه 

بنظر من پولشو بده مطمئن باش اگه راضی نباشه ده برابرش رو از دست میدی 

مجبورم بدم ولی بخدا منم پول مفت ندارم تدریسش خوب نبود دخترم هیچی نفهمید پس جلسه ی اول واسه چیه

بخدا هیجا اینجوری نیست من تا حالا تو عمرم ندیدم رایگان باشه مگه مجازیه

اینجا اینطوره هم زبانکده هم واسه ریاضی 

خوب وقتی بچه هیچی نفهمیده و درست درس نداده اون خانم داره پول حلال میگیرع

اینجا اینطوره هم زبانکده هم واسه ریاضی  خوب وقتی بچه هیچی نفهمیده و درست درس نداده اون خانم دا ...

شما کجایین؟ بله چون زحمت تدریس رو کشیده و از اول هم نگفته که رایگانه اگه پول رو ندین حلال نیست حق الناس

بهش گفتم میگه من نگفتم در صورتی که گفت با دخترتون بیاین ببینید نحوه ی تدریس و همه چیز رو

خب بهش بگو اومدیم دیدیم و نپسندیدیم پولم نمیدیم چون همه جا جلسه ی اول رایگانه

خب بهش بگو اومدیم دیدیم و نپسندیدیم پولم نمیدیم چون همه جا جلسه ی اول رایگانه

گفتم میگه دختر شما ضعیفه من خوب درس دادم

بخدا زورم میاد صد تومن بهش بدم وقتی کاری نکرده من دارم یه قرون یه قرون جمع میکنم تا بتونم کلاس بفرستمش بعد اینطوری بهم کلک بزنه

گفتم میگه دختر شما ضعیفه من خوب درس دادم بخدا زورم میاد صد تومن بهش بدم وقتی کاری نکرده من دارم یه ...

اگه روز اول بهتون نگفته جلسه اول رایگانه باید بدی چون اون نگفته طی نکردین و الانم پولشو میخواد و راضی نیست پس میشه حق الناس

ولی اگه گفته رایگانه و الان پول میخواد اینو نباید بدی