2777
2789
عنوان

خواب مرگ خودمو دیدم

3096 بازدید | 12 پست

شده تا بحال خواب مردن خودتون رو ببینید؟

من دیشب خواب دیدم که سرطان خون گرفتم و مردم و همه‌ی مراحل مردن و تشییع جنازه هم میدیدم و بعدم پدرم از خبر فوت من اونم سکته میکنه و فوت میشه 😥😓

اصلا از صبح که از خواب بیدار شدم یه حاااالیم 

خیلی شبیه به واقعیت بود اگه تجربه ای تو این زمینه دارید بیاید بگید

من هزار بار خواب دیدم منو کشتن. کل درد هاشم حس کردم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اعتقاد داری صدقه بده بعد خوابهای بدت و برای هیچکسی هم بازگو نکن...

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

دیگه بیشتر نتونستم تحمل کنم گفتم بگم سبک شم

آره میفهمم❤ منم همینجوریم دوست دارم به یکی بگم سبک بشم ولی انقد مامانم گفته نگو دیگه جلو خودمو میگیرم...در کل خیره ان شاءالله ذهنتو درگیر نکن عزیزم

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

یه روز حالم خیلی بد بود آرزوی مرگ خودمو کردم

روز بعدش خواب دیدم یه فرشته بهم گفت دوماه  فقط فرصت داری 

شکر خدا اون دوماه گذشت و من هنوز زندم و دیگه آرزوی مرگ خودمو نکردم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن