2777
2789
عنوان

بنظرتون دندون عقلمو بکشم؟

72 بازدید | 14 پست

سلام دندون عقل پایینم پوسیده و سوراخ شده و چند شبه خیلی اذیتم میکنه یه دکتر گفت میتونی بکشی میتونی عصب کشی کنی .. گفت تصمیم با خودته.. حالا نمیدونم برم بکشم یا عصب کشی کنم شما کشیدین یا عصب کشی کردین؟من ۴تادندون عقل دارم اون ۳تا سالمه

بکش ، کشیدن عقل راحته منم کشیدم 

اصن عقل ور باید کشید 😂

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بالايي رو كشيدم

ولي پاييني نميدونم چطوري بشه چقد لازمه واسه خوردن

عصب كشي اون دندوناي اخري كار هر كسي هم نيست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من هر چهارتاشو کشیدم بِکِش راحت شو

اذیت نشدی؟من گاهی وقتا فکم تق صدا میده الان تو نت خوندم نوشته بود بعضی دندونای عقل ربشه شون به استخوان میرسه و سخته کشیدنشون..

یعنی باید ۴تا شو بکشم؟

اذیت نشدی؟من گاهی وقتا فکم تق صدا میده الان تو نت خوندم نوشته بود بعضی دندونای عقل ربشه شون به استخو ...

اذیتِ کشیدنش در حد یکی دو روز بود.می ارزه.

مال من تازه داشتن در میومدن کشیدم.ریشه شون کوچولو بود هنوز

دردش چطوری بود دکتر به من گفت چون روی کانال اعصابه اگر عصب کشی کنی امکان اینکه لب پایینت سر بمونه هس ...

برای من ریشه دندون عقل بلند بود دکتر مجبور شد جراحی کنه ، یه بخیه زد ، با آمپول بی حسی دیگه درد متوجه نمیشی 

میخای دکتر عوض کن ببین بقیه چی میگن