2777
2789
عنوان

چسب بینی

768 بازدید | 25 پست

بچها سلام من 4۸روزه بینیم رو عمل کردم دکتر گفته که تا دوماه بیشتر نمی‌خواد چسب بزنی بعد یه سریا میگن اگر نزنی دیگه نوک دماغت میوفته و اینا بنظر شما راسته؟؟

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم فقط 2 ماه زد 

اما الان بعد از یکسال  مراسم خاصی چیزی باشه چند روز قبلش چسب میزنه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
بیشترازدوماه نزن چون بینیت به چسب عادت میکنه

اره دقیقا دکتر میگه از یه جایی به بعد باید ورم بصورت طبیعی از بین بره

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
من الان دوماهه عمل کردم دکتر منم به همه میگه سه ماه باید بزنی من دیگه نمیخوام بزنم تازگیا جا مینداز ...

من اینقدر عجله دارم دوماه بشه دیگه از شر این چسب راحت شم

خواهر منم فقط 2 ماه زد  اما الان بعد از یکسال  مراسم خاصی چیزی باشه چند روز قبلش چسب میزن ...

اره دیدم بعضیا برای انجام کارای سنگین چسب میزنن در کل رعایت خوبه

دکتر من به همه میگه سه ماه من دوماهه عمل کرذم تازگیا چسب جا میندازه رو بینیم میخوام نزنم دیگه خسته ...

نزن دیگه من خودمم عمل کردم بیشترازدوماه نزدم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …