2777
2789

خیلی عصبی میشم در حدی که میخوام محیطو ترک کنم یا جیغ بزنم. اطرافیانم ناراحت میشن. گاهی غذامو کامل نمی خورم و فرار میکنم. گاهی از فاصله زیاد صدای تکان خودن دهان بقیه هم میشنوم. 

بعد تا چند دقیقه تا نیم ساعت هنوز عصابم خرده. کسی اینجوری بوده درمان شده باشه؟ راهکاری داره؟ 

منم اینجوری هستم... شوهرم خداروشکر الان دیگه پیشم زندگی نمیکنه... اون خیلی داغون بود با دهن پراز غذا و ریش تند تند هم حرف میزد

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨

و منی که لذت میبیرم😂

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت کره و چین و ژاپن نرو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من اوضاعم از تو بدتره ما ي كم زيادي به صدا حساسيم اما وااااقعا اداب غذا خوردن همينه كه ما ميگيم غذاااااا خوردن نباييييد صدا داشته باششششششه ااااه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
منم اینجوری هستم... شوهرم خداروشکر الان دیگه پیشم زندگی نمیکنه... اون خیلی داغون بود با دهن پراز غذا ...

کاری برای درمان نکردی؟ یعنی فقط شوهرت اینطوریه؟ من همه اطرافم صدا میدن

من اوضاعم از تو بدتره ما ي كم زيادي به صدا حساسيم اما وااااقعا اداب غذا خوردن همينه كه ما ميگيم غذاا ...

اره من خودم صدا نداره. بعصی ها که مسن هستند دندون کامل ندارن آخرش صدا میدن. چیزی بگیم دلشون میشکنه

آقا من چرا یهو اینجوری شدم؟؟؟ توهم زدم یعنی؟ عنوان تاپیک اسی رو اینجوری خوندم... هیچوقت کره چین و ژاپن نرو... چرا واقعا؟؟؟ بعد تازه میخواستم بنویسم بخوایم بریم هم نمیتونیم بریم😰😐😐😐

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖