2777
2789
عنوان

بیاین در حق همدیگه دعا کنیم

186 بازدید | 36 پست

دعا کنیم دعا کنیم 

دعا کنیم که خدا، خدای مهربون مشکلمون رو حل کنه گره های زندگیمون رو باز کنه، خدا رو به بنده ای خوبش، به آسمونش، به زمینش به حق دلهای شکسته😭😭😭

خدا رو به حق امام حسین، به حق بی بی رقیش، به حق حضرت زینب مشکلاتمون رو حل کنه 🙏🙏🙏

هر کی تونست یه صلوات بده یا هر چی تونست 

مشکلتون هم دوست داشتید بگید در حق هم دعا کنیم 

اگه دوست داشتین برا منم دعا کنید 🙏🙏🙏

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

به نام خدا
🌹 نذر دسته جمعی ۱۲۴,۰۰۰ صلوات تقدیم به خاتم النبیا به نیت حاجت روایی تمام شرکت کنندگان🌹
این چهارمین باره که این نذر رو به صورت دسته جمعی انجام میدیم و ۳ تا نذر قبلی به ۵ روزم نکشیده تموم شده..

پس بسم الله بگید و تعدادی رو که میخواید بفرستید رو بنویسید.....

ازتون میخوام لطفن نفری یک صلوات هم به نیت من بفرستید...
انشالله حاجت روا بشیم همگی، آمین
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12219815&slug=چهارمین-نذر-دسته-جمعی-۱۲۴-۰۰۰-صلوات-تقدیم-به-پیامبر-به-نیت-حاجت-روایی-شرکت-کنندگ&postId=313635213

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایانی نی پروین سالم کن الهی امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

صلوات فرستادم انشاالله حاجت روا بشین منم دعا کنید التماس دعا دارم 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خدا حاجت همه حاجت مندان رو بده .حاجت منم بده    

الهی آمین 🙏 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹🌺 اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌺 برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف التماس دعا 🙏🌹 ان شاالله حاجت روا بشین 🌺🌹 التماس دعا دارم خیلی زیاد 🙏🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺🌹

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 
صلوات فرستادم انشاالله حاجت روا بشین منم دعا کنید التماس دعا دارم 

باشه عزیزم صلوات فرستادم 

دعا کردم و صلوات فرستادم برات. 

لطفا از خدا بخواین یک شوهر خوب بهم بده و یکی از سه حاجت امضام رو بده و ظهور امام زمان رو نزدیک کنه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دعا کردم و صلوات فرستادم برات.  لطفا از خدا بخواین یک شوهر خوب بهم بده و یکی از سه حاجت امضام ...

انشاالله 🙏 🙏 🙏 

انشاالله 🙏 🙏 🙏 

ممنون.🌹🌹

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏