2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چکار کنم

439 بازدید | 13 پست

حتی وقتی حالمون خوبه هم وسطاش یه تیکه ای میندازه یا میگه تو خوب بلدی فیلم بازی کنی و خیلی حریفی یا میگه جنست خرابه بد ذاتی بخدا قسم نه پولی میده ب دست خودم نه حق بیرون رفتن دارم از همه چی محرومم خانوادش هم با اینکه بارها حرف زدن بهم من سکوت کردم بازم وقتی میان خونمون تحویلشون میگیرم نمی‌دونم چرا وقتی خواهراش میبینه یا حرف میزنن اینجوری میشه گاهی وقتا حس میکنم از من ساده تر وجود نداره ولی این حرفای شوهرم برام زور داره

ماام کمتر از خودت نیستیم خسته ایم خسسسته چ میدونستیم جای آرامش ازدواج جنگ اعصابه 

اره بخدا قدر خونه پدرمون ندونستیم الان باید اینجا مثل کنیز کار کنیم و حتی کوچیک ترین حقی نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا قدر خونه پدرمون ندونستیم الان باید اینجا مثل کنیز کار کنیم و حتی کوچیک ترین حقی نداریم

کاش فقط کار کردن بود 

جنگ اعصاب خودش مادرش خاهرش پدرش برادرش فامیلاش 

هرروز ی داستان دارم من 

کاش فقط کار کردن بود  جنگ اعصاب خودش مادرش خاهرش پدرش برادرش فامیلاش  هرروز ی داستان دار ...

الهی بمیرم نمی‌دونم ما خانما چه گناهی کردیم شوهر من هرچی میشه میگه میرم با یکی دیگه شک و انداخته به جونم کاش میشد جدا شم 

الهی بمیرم نمی‌دونم ما خانما چه گناهی کردیم شوهر من هرچی میشه میگه میرم با یکی دیگه شک و انداخته به ...

بزن پارش کن بی..... یعنی چی.

بلاخره اول زندگی یه سری شکیات بخاطر عدم شناخت نسبت به همدیگه دارن زوجین اما نه در این حد .....

دیوانس مگه میشه کاری داشت بهش  

بعضی از آقایون اولایل آشنایی یا زندگی در حال محک زدن همسر... خود هستند تا اولا شناخت بیشتری نسبت به همسرشان داشته. و میزان عکس العمل همسر خود رو ببینند

دوما

اقتدار خود رو به همسرشان نشون بدهند که متأسفانه بعضی ها در این امور  زیاده روی میکنند.

اگر میبینی ول کن ماجرا نیست  بشین منطقی باهاشون حرف بزن.

از گفتار و رفتار ش انتقاد کن .

اگر واقعا منطقی باشه و دوستتون داشته باشه رفتارش رو ترک 

می کند  

بعضی از آقایون اولایل آشنایی یا زندگی در حال محک زدن همسر... خود هستند تا اولا شناخت بیشتری نسبت به ...

خیلی صحبت میکنم خیلییییییی وسطش دعوا شروع می‌کنه جرعت ندارم چیزی بگم دیگه 

خیلی صحبت میکنم خیلییییییی وسطش دعوا شروع می‌کنه جرعت ندارم چیزی بگم دیگه 

با پیامک میتونید حرف بزنید وقتی خونه نیست سر کاره بهش پیام بده باهاش حرف بزن اگر توهین کرد شما اصلا به روی خودت نیار تا همه حرفاتو بهش زده باشی بلاخره خودت بهتر میشناسی همسرتو ببین قابل تغییر احترام گذاشتن هست یا نه....