2777
2789
عنوان

خسته شدم،زردی بچه ام خوب نمیشه،تجربه دارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست

اولا فقط یک بادی تنش کن باید خنک بپوشه دمای خونه هم خنک باشه. بعد شیر خودت نده شیرخشک با سرنگ بده شاید شیرت گرمی داشته باشه. دائم باید بهش شیر بدی جیش کنه و یک دارویی هست که اونموقع دکتر داد که من بخورم اسمش دقیق یادم نیست اونم خوب تاثیر داشت اسمش بیلی ناستر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر فعلا گفته زیر دستگاه نره شیر خشکم دکتر گفته نده موندم چه کنم

دیگه خود دانی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

انقدر درگیر زردیش هستیم که دیگه به این چیا فکر نکرده بودم

بله اتفاقن پارسال یکی رو دیدم بیمارستان بچه اش بخاطر دادن همین چیزا تشنج کرده بود

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
دمای خونه رو خنک کن و زیاد پتو متو نکش روزا اگه شبا سرد شد یکم بکش و خودت انار ترش زیاد بخور و نور م ...

چیز هایی که رنگ زرد داره ازش دور کن و زیرش یه چیزی بنداز رنگش قرمز باشه من اینکارارو کردم عمرا داروهای دکتر زود خوب شد بچم

جزفتوتراپی هیچ کاری نکن.دکتر اطفالش چی میگه؟اگر بالا بوده اومده رو ده خوبه...دیگه صبر کن تا دوماهگی ...

اول ۱۸ بود

زیر دستگاه خوابید شد ۱۲

اومدیم خونه رفت زیر دستگاه اومد روی ۹

دو روز زیر دستگاه نبود دوباره شده ۱۰ و نیم

دکتر گفته شیر خشک نده

دکتربگه من ۶ روزبچم بستری بودیه دکتری بهم ادرس دکترجراح دادببرم کبدشوبخاطرزردی عمل کنم ولی همنون روزبراش شیرگرفتم فوران امدپاییین یه روزه امدپایین دیگه نبردمش پیش دکتراگه میخای بیاپایین بهش بده اگرم نمیخای ببردکترخوددانی اونافقط خون میگیرن ومهتابی میزاری روش 

دادیم سه روز پشت سر هم اثر نکرد

امکان نداره پس اون زردیش خیلی زیاد بوده ،

حجامت لاله گوش بردین ؟دو قطره خون گیری میکنن

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج