2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین با شوهر هرزه بدکار

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 40 پست
دقیقا چرا پاش موندی؟ 

چون طلاقم نمیده مهریمم نمیده هیچی نمیده خلاصه خونه بنام داداش عوضیشه منم کجا برم خونه بابا مامانم اونا خودشون مشکلات دارن برم اونجا هم نمیتونم تحمل کنم حداقل خونه میگرفتم بعد جدا میشدم ولی در توان من نیست خیلی ضعیف شدم نا نمونده برام

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
چون طلاقم نمیده مهریمم نمیده هیچی نمیده خلاصه خونه بنام داداش عوضیشه منم کجا برم خونه بابا مامانم او ...

عزیزم برا اینکه آزاد بشی باید زورتو بزنی..... اگه بتونی خیانت شوهرتو ثابت کنی راحت جدا میشی.... یروز برو دنبالش موقعی ک رفت تو خونه با زنا زنگ بزن 110 بیاد دیگه کاریت نباشه...... جدا هم ک شدی برو سرکار دیگ صبح میری سرکار شبم برو خونه بابات بخاب تا خودت خونه بگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این آدم ارزششو داره که هنوز کنارشی؟! 

عزیز جدا هستیم چند روزه رابطه ای تعریفی نداریم دیگه نمیزارم نزدیکم بشه و اینکه بخاطر این موندم تازه دیشب متوجه این کثافت بازیش شدم قابل توجه دوستانی که میگن چرا موندی چون تازه فهمیدم و تو یک روز نمیدونم چه تصمیمی بگیرم و اینکه کل روز نیست بیرون وسطای کار گند کاریاشو میکنه منم صبح تا شب خونه فقط فکرکنم مثه همخونه ها باید زندگی کنم نه زن و شوهری چون حالم ازش بهم میخوره و به مرگش راضی ام خیلی زجرم داده خیلی از خودگذشتگی کردم پنج سال تمام من پس انداز کردم هیچی نخریدم بلکه بتونیم خونه بخریم الان آقا شده بلای جونم خوش گذرونیش با بقیست

حالا کاری با اسی ندارم شاید ایشون این مدلی نباشه  ولی دیدم کسایی مثل ایشون به بهانه ی اینکه شا ...

خداازچنین زن هایی نگذره نمونش مادرخودم

روزی۶مدل قرص اعصاب برای اضطراب واسترس وپارانوییدافسردگی میخورم تازه بازم میگم خداروشکرمعتادنشدم بااین ننه بابا

عزیز جدا هستیم چند روزه رابطه ای تعریفی نداریم دیگه نمیزارم نزدیکم بشه و اینکه بخاطر این موندم تازه ...

قربونت خانوادت چجورین؟ پشتتو میگیرن واسه طلاق؟ 

من تا حالا تو هیچ تاپیکی نگفتم طلاق بگیر 

ولی اونجوری که شما تعریف کردی همسرت خیلی وضعش خرابه

ملکا هستم 💚  
عزیزم برا اینکه آزاد بشی باید زورتو بزنی..... اگه بتونی خیانت شوهرتو ثابت کنی راحت جدا میشی.... یروز ...

اره تو فکر هستم شایدم اینکارو کردم فعلا نمیدونم کی میره ولی دنبال راه چاره هستم

خداازچنین زن هایی نگذره نمونش مادرخودم روزی۶مدل قرص اعصاب برای اضطراب واسترس وپارانوییدافسردگی میخو ...

میفهممت کاملا 

من مامان بابام باهم نمی‌سازن زیاد 

یعنی من قشنگ متوجه نفرت هر دوتاشون نسبت به هم میشم 

همیشه به مامانم میگم ای کاش منو به دنیا نمیاوردی 

ملکا هستم 💚  
عزیز جدا هستیم چند روزه رابطه ای تعریفی نداریم دیگه نمیزارم نزدیکم بشه و اینکه بخاطر این موندم تازه ...

چی شد که فهمیدی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خداازچنین زن هایی نگذره نمونش مادرخودم روزی۶مدل قرص اعصاب برای اضطراب واسترس وپارانوییدافسردگی میخو ...

عزیز چرا مشکل شما چی بود؟

چی شد که فهمیدی؟

بهونه گیری اینکه سر هر مسئله ای واکنش نشون نمیده یک هفتست میگم بخاری وصل کن نمیکنه اهمیت نمیده اخر سر خودم دیشب وصل کردم یا یکماه پیش تا الان گفتم فرشامونو بشوریم انگار نه انگار سرده و یخ مثه زهر مار

میفهممت کاملا  من مامان بابام باهم نمی‌سازن زیاد  یعنی من قشنگ متوجه نفرت هر دوتاشون نسب ...

بیابغلم💔💔❤️❤️🥲💐

تازه من ۳تا آورده هردفعه هم میگفت اینو بیارم دیگه بابات قدر منو میدونه!!!!

بخدا هرروز پنبه میزاشتم توگوش خواهربرادرم تا متوجه نشن چه پدراشغال ومادر بی مسعولیتی دارن

خداروشکر اونها اندازه من اسیب ندیدن وخداروشکر خواهرم رتبه خوب کنکورشد ورفت اتریش.برادرمم میخواد ببره.

من موندم باکلی درد ورنج واضطراب که حتی نمیتونم ازدواج کنم ازشدت استرس.نمیتونم مهاجرت کنم ازشدت پارانویید.ازخونه بابدبختی میرم محل کاروتحصیل 

ازاسترس دست وپام لرز میکنن وسط چله تابستون

وهزار درد دیگه که قابل گفتن نیست...

بهونه گیری اینکه سر هر مسئله ای واکنش نشون نمیده یک هفتست میگم بخاری وصل کن نمیکنه اهمیت نمیده اخر س ...

خوب

سرد بوده

اینکه خیانت میکنه و میگی یه روزه فهمیدم

اون چه جوری شد؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیز چرا مشکل شما چی بود؟

پدرم دقیقاهمینی بودکه شمانوشتی هرسالم بدتراز پارسال میشد

مامانمم عین اسگول هابااینکه هم خونه داشت هم شغل باهاش ادامه داد بخاطر دل خودش

و۳تابچه رو بدبخت کرد

من میدونم شماکاری نمیتونی بکنی ولی لطفاتاجایی میتونی بیخیال بچه شو.کاش برید سرکاری

قربونت خانوادت چجورین؟ پشتتو میگیرن واسه طلاق؟  من تا حالا تو هیچ تاپیکی نگفتم طلاق بگیر  ...

خونوادمم وضعیت مالی خوبی ندارن مستاجرن و مشکلات دارن از خودشون نمیخوام نمک باشم رو زخمشون خیلی دلم میخواد جدا بشم حتی یک ثانیه هم نمیخوام بمونم ولی خدا شاهده مجوری تحمل میکنم لعنت به هر چی اجباره

بیابغلم💔💔❤️❤️🥲💐 تازه من ۳تا آورده هردفعه هم میگفت اینو بیارم دیگه بابات قدر منو میدونه!!!! بخد ...

خدا درست کنه براتون عزیزانم برای همتون الهی خدا به همه دوستانی که دلگرمیم دادن از ته دل از خدا میخوام دل همشون رو شاد کنه الهی گره کور زندگی همتون باز بشه انشالله