بعد از کلی سختی باهم ازدواج کردیم و کلی سختی کشیدیم که زندگیمون رو بسازیم پنج سال میگذره اوایل خوب بودیم مهم بودم براش الان متوجه شدم خیانت میکنه هرز میپره و همش خونه خالی میگیره🤕😔😭 شرایط جدا شدن ندارم خیلی تو خونه بحث و دعوا راه میندازه همش بهونه گیری میکنه تو خونه خیلی حالم بده دیگه نمیکشم چکارکنم اهل حرف زدن حسابی هم نیستیم چکار کنم به بهونه سر کار میره جاهای دیگه😱😣😫😣من دیگه نای هیچی ندارم مردم دیگه فقط نفس میکشم ولی از درون مردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدرم دقیقاهمینی بودکه شمانوشتی هرسالم بدتراز پارسال میشد مامانمم عین اسگول هابااینکه هم خونه داشت ه ...
اره این چند مدت کارم شده بود اشگ و التماس که خدایا بچه بده زندگیمون گرم بشه اما مثه اینکه صلاح نیست منم بیخیال بچه میشم چرا دنیا بیاد دنیای بی رحمی که روز به روز بدتر میشن آدماش نمیخوام بچه بیارم و همه چی میسپارم به خدا
خوب سرد بوده اینکه خیانت میکنه و میگی یه روزه فهمیدم اون چه جوری شد؟؟
نه قبلا دو سماه پیش هم مچشو گرفته بودم تلفنی با یه زنه در تماس بود که شمارشو پاک میکرده منم فهمیدم و چه دعوایی که نشد فکر میکردم خیانت تلفنی بوده و این باز آدم نشد و بکار کثیفش ادامه داد تپش قلب گرفتم و باخودم گفتم دیگه پی گیرش نميشم چون تحمل ندارم تموم تن و بدنم به لرزه میاد اما دیدم بدرفتاری میکنه زور میگه که دیشب گوشیشو چک کردم دیدم بعللله آقا همش بین ساعتای ۱۲ تا ۲ اتاق خالی میگیره و بحساب یکی چندبار مبلغ زده و هی زنگ و سوئیت خالی...
نه دنبال کار هم هستم ولی خوب که فکر میکنم چرا برم کار کنم اینهمه خرج نکردم اصراف نکردم که آقا پولدار بشه خیانت کنه سر کار نمیرم دندش نرم باید اون روزا رو جبران کنم پول بده حالا یجوری ازش میگیرم سرد و یخ هستم مثه خودش اصلا نمیخوام یک ثانیه هم ببینمش ولی تا له شدنش رو نبینم آروم نمیشم منم عذابش میدم با موندنم دیگه براش مثه سابق نمیشم اصلا اصلا
اگه ازش پول بخوای و میده که عالیه تا جایی که میتونی پدرشو در بیار مثلا الان بابای من ب ...
نبابا دردم همینه پولم نمیده زورمیگه و بابت چندرغاز ازم حساب کتاب میگیره باز با زنای خراب میره هرزگی و پول خرج کردن الهی پول دوا دکتر هردوشون بشه الهی هر چی زن خرابه خونه خراب کنه سرطان بگیره