2777
2789

۲/۳بار ب خودم کفته تا ظهرا میخابی بچه گشنش میشه بچه گشنه میمیونه منم چیز خاصی نکفتم در جوابش 

یکم پیشم ب. شوهرم گفته تا ظهر میخابه بچه گشنه میمونه اخه میدونم میشینه بیرونم میکه این حرفو

منم مجبورم بخابم چون شبا تا ۳/۴بیدارم من

خابم نمیبره کلا بدخابم 

تا۲/۳ک بیدارم تنقلات میخورم ها ک شام تا صبحانه معدم خالی نباشه😑

ولی ب اون چ!؟؟؟؟هی میشینه میگه 😒😒😒

خیلی دخالتاش‌ و حرفاش میره رو اعصابم

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

خوشبختم منم همچنین

دخترررر قشنگم جوری بزرگت میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم...❤️تو تنها رفیق مامانی تو این دنیا پس زود بزرگ شو که مامانی خیلی تنهاس🖤نی نی دومم تو راهه دعا کنید سالم باشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان تا ۱۰ سالگی بچه ت راجع به هر موضوعی اظهارنظر کردن و عیرمنطقی بود بگو با دکتر مشورت کردم مشکلی نداره. ترجیح میدم طبق حرف دکتر پیش برم

تو بارداری بچه کلا از وجود شما تغذیه میکنه چه ربطی داره که گشنه میمونه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مگ تو یه خونه زندگی میکنی؟ 

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 

در کل سبک زندگیت بدجوری به خودت و بچت ضربه میزنه 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من بارداری اولم تو خونه مادرشوهرم زندگی میکردم تا ۲ظهر میخوابیدم

مادرشوهرم هر یساعت یبار میومد یچی میداد تو حلقم بزور من میخوردم

میگفت بچه میمیره از گشنگی تو شکمت

دخترررر قشنگم جوری بزرگت میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم...❤️تو تنها رفیق مامانی تو این دنیا پس زود بزرگ شو که مامانی خیلی تنهاس🖤نی نی دومم تو راهه دعا کنید سالم باشه❤️

گشنه‌نمی مونه که مواد موردنیازش ازخون میگیره 

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰