کلا قران تو خونه زیاد بخون. نماز بخون.. ایشالله حل میشه..
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
همین خوبه،اگ طلسم باشین داشته باطل میشده و علائم سحر هست باید ادامه میدادی
اگ خوندنش سختته صوتش گوش کن
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
واقعا؟؟؟جدی میگی؟؟هر روز بذارم تو خونه؟فایل فشرده هم خوبه؟
اره خیلی خوبه تموم نحسی و سنگینی ها از بین میره
اره تندخوانیش بگیر تقریبا 80 دقیقه هست هر روز بزار تو خونه با صدای بلند پخش بشه اگرم برا خودت تنهاس میتونی با هندزفری گوش کنی