2777
2789

بچه م یه ساله تیک داره

یوقت کم یوقت زیاد یوقت قطع....

دماغ و چشم داره

حالا یه مدت نداشت یا کم بود

مشاور هم رفتم

حالا حدود یه ماهه تیکش شده رعشه مچ دست

😭😭😭😭😭😭😭

دو سه شب پیش هم اتفاقی افتاد و تو خواب ترسید، حالا بعد اون اتفاق، تو خواب هم موقع غلت خوردن، مچ دستش میلرزه

دیوانه شدم مننننن

یکم برام حرف بزنین

دکتر هم ان شاءالله میبرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیاید تاپیک اخرم لطفا

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

ایشون هرجا میره این پست رو میذاره

مگه ممنوع نیس

خسته شدیم والا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ما بچه بودیم داشتیم حل شد.  البته کلا تا حدی استرسی هستیم اما تیک اینا نداریم. مشکل حادی نیست. 

اصلا جلوش دعوا نکنید. مشکلات مالی رو نگید. غذاهای خونساز مثل جگر و کباب بهش بدید. براش تو خونتون جشن خودمونی  بگیرید جایزه بدید.

وااا چرا نی نی یار رو تگ میکنی

چون خودت متوجه نیستی کارت ممنوعه و بی احترامی به استارتر تاپیکهایی که میری و این پست رو میذاری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خیلی محترمانه گفتم بیاید تاپیکم شما ناراحتی شرکت نکن خانوم فوق پروفسور😏

بحث ناراحتیه من نیست

شما متوجه نیستی که این کار ممنوعه

نی نی یار متوجهت میکنه😊

بیشتر ازین صلاح نمیدونم تاپیک استارتر به حاشیه برده بشه

۸سال

خواهرزاده م تیک عصبی داشت، از حدود چهارسالگی تااااا ده سالگی..هر دفعه هم تغییر میکرد.

اونم بخاطر رفتارای اشتباه خواهرم، خیلی وسواسی و سخت‌گیر بود..دخترش ازش میترسید،بخاطر همین تیک گرفته بود.

بعد بچه دومش بدنیا اومد،حساسیت روی بچه اولی کمتر شد و به مرور حالش بهتر شد.

معمولا سنشون میره بالا،خود بخود بهتر میشن و فقط توی عصبی و استرسی شدن تیک‌هاشون نمود پیدا میکنه.

خواهرزاده م تیک عصبی داشت، از حدود چهارسالگی تااااا ده سالگی..هر دفعه هم تغییر میکرد. اونم بخاطر رف ...

عزیزم.

حالا خواهر شما یجور، ما یه جور

ما محیط خونه آروم... دعوایی چیزی نیس

بهش احترام میذاریم

بازی میکنیم و....

مشکلش اینه روابط اجتماعی ضعیفی داره

تلاشم میکنه ک قوی بشه

خداروشکر ک خواهرزادتون خوب شد

تیک هاش فقط تو صورت بود یا دست و پا و جاهای دیگه هم داشت؟

تو خواب چی؟

عزیزم. حالا خواهر شما یجور، ما یه جور ما محیط خونه آروم... دعوایی چیزی نیس بهش احترام میذاریم با ...

اینا هم آروم بودن،فقط آبجیم خیلی کنترلش میکرد.

ببین،یه مدت که کوچیکتر بود، بشکن میزد.

بعدا چشاشو به هم فشار میداد.

یه زمانی هم وسواس شده بود،به هرچیزی دست میزد،دستاشو بو میکرد.اما توی خواب کاملا آروم بود.

البته الان بیست‌و‌یک سالشه😊 اثری هم از این تیک‌ها نیست.