2777
2789
عنوان

از وقتی بچم رفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 65 پست

درپی همه تاریکی وابری باران رحمت ونور هست بسپار به تلاطم روزگار واین را یه شروع دوباره بدون شاید اون بچه بعدها ضربات بدتری ازالان وارد میشد حتما باامید بیشتر بفکر بعدی باش که زندگی گذرا هستش 

حق داری. منم بچمو همسرمو از دست دادم.. هیچ چیز نمیتونه جاشونو پر کنه.. فقط باید محکم بود.. ادامه د ...

🥺چقدر سخت

چه خوبه که خودتو سرپا گرفتی 

خیلی قوی هستی❤️🌱

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز خودتو باختی 

به این فکر کن که هستن کسایی با شرایط سخت تر از شما ، پس اگه می خوای ادامه بدی با توان بیشتر و صبوری بیشتر ادامه بده 

یکی از بستگان من با باردار شدن های سخت،  ۵ بار باردار شد و هر دفعه مجبور به سقط ، حتی آخری رو تو ۵ ماهگی 

حتی درکش هم سخته

و رسید به این حکمت که خدا چیز دیگه ای براش در نظر گرفته چون درخواست فرزند خواندگی داد و به جای یکی ، بهش دو تا دادن ، خواهر و برادر 

چون شرایط سرپرستیشون این بود که چون خواهر و برادرن نباید جدا بشن 

یه پسر ۳ ساله و دختر ۷ ماهه 

می‌فهمم خیییلی سخته... جاتون نیستم، ولی حداقل تا حدودی میفهمم.

اما اطرافم کسانی رو دارم که شرایطشون خیلی بدتر از شماست 😔😔😔

می‌دونم این دلیل نمیشه که شما ناراحت نباشی. اما به این فکر کن که نبودن نینی تحملش خیلی راحتتر از اینه که خدایی نکرده خدایی نکرده بچه آدم جلوی چشمش مریضی و سختی بکشه.

سه بار سقط کردم اما هر بار گفتم خدایا می‌دونم جای بچه‌هام هیچ جا بیشتر از پیش تو امن نیست اما خودت می‌دونی سختی می‌کشم اما ناامید نمیشم پس زودتر یه فکری بکن الان سه تا دارم خدا حفظشون کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

نمیدونم چی بگم...

خدا کمکت کنه فقط...

به قول اون دوستمون، بیا بغلم.

منم یه بچم ۸_۹هفتگی سقط شد، بااینکه بچه داشتم و بعدش هم دوباره خیلی زود باردار و بچه دار شدم، هنوز یادم که میاد قلبم آتیش میگیره.

اون روز که دکتر بهم گفت،رشدش متوقف شده و نمیمونه،به زمین و زمان چنگ زدم،چقد دعا خوندم چقد گریه کردم...الان بااینکه ۵سال میگذره ولی عین روز اول سختمه هنوزم و براش گریه میکنم...

صبر کن عزیزم❤

آروم باش مهربونم، سختی ها عجین شده ن با این دنیا...وقتی اینو باور کنی انقدرررر بی تاب نمیشی عزیزدلم...

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

ملت جوون هجده ساله از دست میدن. عزیزم پاشو خودتو از زندان این فکرای مریض و سمی رها کن. منم یه پسر هفت ماهه سقط کردم فرزند اولم. ولی اینقد بچه بودم خودم که حتی نمیدونستم باید ناراحت باشم. یکی گریه میکرد تعجب میکردم میگفتم خوب بچه بود سقط شد دیگه چرا اینقد بزرگش کردن. الان یه پسر دبیرستانی دارم به لطف خدا امیدوار باش دختر خوب

وای عزیزم یادمه شمارو بعد دو سال باردار شدی 💔

ببین خیلی از اونا ک تنبلی دارن و با دارو باردار پیشن این بلا سرشون میاد

چون هورمونا تعادل ندارن و مشکل ایجاد میکنه براشون 

ی مدت زمان بده ب بدنت خودتو تقویت کن ایشالا ایندفعه نتیجه میگیری.

بخدا خیلیا با اصلاح سبک بدنشونو اوکی کردن و ی بارداری طبیعی و گذروندن