2777
2789
عنوان

پریوداین مدلی ندیده بودم

190 بازدید | 17 پست

بچه ها من همیشه پریودم شدیدوهمراه لختس،اما۳روزپیش صب شدم فقط خون آبه رقیقه ک گاهی رنگش روشنه گاهی عین خون کهنه تونواربهداشتیم فقد دوروزاول خییییلی کم اومد بعدش فقط میرم دسشویی اخرادراریکم خون آبه رقیق میاد اصلاسابقه نداشته

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص اورژانسی نخوردی؟

این ماه ال دی میخوردم،اینم بگم ک دوشب ال دی یادم رف وشب بعدش دوتاانداختم،بعضی شبام بافاصله ازال دی قرص عفونت ادراری مینداختم،قبلنم ال دی مصرف کردم اماعادی پریودمیشدم

اخه اصلاسابقه نداشته تواین چندسال،برشماچجوری بود

پریود ک شدم پری قبلی مثل آب بود اصلا لخته نبود گاهی تیره گاهی روشن زیادم نبود بعد ۲۰روزش شکم درد گرفتم و سوزش ادرار داشتم و تکرر ادرار بعد ادرار هم دردو سوزش داشتم رفتم دکتر گف شدیدا عفونت داری 

این ماه ال دی میخوردم،اینم بگم ک دوشب ال دی یادم رف وشب بعدش دوتاانداختم،بعضی شبام بافاصله ازال دی ق ...

هورمونای بدنت بهم ریخته عزیزم.قرص های ضد بارداری رو باید دقیق بخوری وگرنه عوارضش از فوایدش بیشتر میشه

پریود ک شدم پری قبلی مثل آب بود اصلا لخته نبود گاهی تیره گاهی روشن زیادم نبود بعد ۲۰روزش شکم درد گرف ...

ن من سوزش خارش دردهیچی ندارم پریودم جوریه فقط توسرویس دوسه قطره میادالان خون آبه

هورمونای بدنت بهم ریخته عزیزم.قرص های ضد بارداری رو باید دقیق بخوری وگرنه عوارضش از فوایدش بیشتر میش ...

ترسیدم میگم نکنه لانه گزینی چیزیه

چند سالته؟

من  تو دوران یائسگی ام گاهی اینطوره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
راستی میدونی که قرص های ضد بار داری با آنتی بیوتیک ها تداخل داره؟

اخه همزمان ننداختما بافاصله یکی دوساعت انداختم،ینی امکان بارداری هس؟