2777
2789
عنوان

چه طوری شوهرمو ترک بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنباکو هاشو بریز به جاش فلفل قرمز تند پر کن،با پک اول انقد سرفه و عطسه می‌کنه که دیگه بیزار میشه از ...

دلت خوشه من اصلا نمیدونم کجا میزاره کی میخره نشونم نمیده ی بار برداشتم انداختم اشغالی میخواست اتیشم بزنه

گوش نمیکنه

از ابن بعد اصلااا گوتاه نیا وهر سری  تا خواست سیگار بکشه ،شروع کن به سرفههه کردن شدید و بگو دارم خفه میشم از دست سیگارت ،، دعوا راه بنداز  ،سیگارش رو له کن  ،، ممکنه حتی بخواد کتکتم بزنه ،ولی ارزشش رو داره و دیگه توی خونه نمیکشه چون میدونه میخواد شر درست بشهه

یا توام یکی دوبار باهاش شروع کن به سیگار کشیدن ،بگو بوی سیگار اذیتم میکنهه  و نفسم تنگ میشهه،،،،میگن اگه  خودتم بکشی دود و بوش اذیت نمیکنهه ،، شاید بترسه که سیگاری بشی  و دیگه کنارت سیگار  نکشهه