2777
2789
عنوان

تمیزی خونه

309 بازدید | 13 پست

سلام کی الان کار خونشو انجام داده.خونش تمیزه.ظرف و لباس کثیف نداره.خودش کثیف نیست.تو خونش ارامش هست.من دیشب شوهرم گفت ریدن تو خونه کثیف.شوهرا شما هم خونه کثیف باشه این چیزارو میگن.چجوری تمیزین .روزی چند دفه تمیز میکنین.از کجاها شروع میکنین

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه منم الان به هم ریختس ظرفها نشسته خودم باید دوش بگیرم ولی آرامش هم دارم الان صبحانه میخورم یه موسیقی قشنگ میزارم و اول میرم پای سینک ظرفارو میشورم بعد سالن و اتاقارو مرتب میکنم نهار بار میزارم و دوش میگیرم کارای خونه تموم میشه بعدشم باید برم بیرون کار اداری دارم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دوتا لیوان نشسته دارم دو تا جفت جوراب 

وسایل صبحونه زمینه 

کلید و کارتمم زمینه با یه پارچ آب رو میزه 

اینا هستن ایوون کثیفه شستن میخواد 

سرویس شستن میخاد 

منم خسته

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

خونم تمیزه ظرف یکی دوتیکه اس فقط خودمم باید دوش بگیرم 

لباس کثیف ندارم 

آرامش دارم ولی چند روز دیگه که نی نی بیاد وخواهرشوهرو جاریهاوبچه هاشون بیاد دیگه توخونه جای تمیزپیدا نمیشه 🥴مخصوصا یکی ازخواهرشوهرام و پسرش خیلی خونموکثیف میکنن 

اگه میخوای خونه ات همیشه تمیز باشه اصلا لازم نیست همیشه سر پا باشی 

فقط همون لحظه ک یکاری میکنی و یچیزی برمیداری کارت ک انجام شد برگردون سر جاش 

در حین آشپزی ظرفای حلو دستتو بشور 

غذات ک درست شد همون لحظه دو دیقه گازتو دستمال بکش

در حین کشیدن سفره وسایل دم دست تو اشپزخونه رو جمع کن 

در حالی ک میخوای بشینی پای تی وی اگه چیزی سرجاش نیست بزار سرجاش 

میری تو اتاق اگه چیزی رو زمینه جمعش کن

در هفته هم دوبار دستمال کشی خونه 

من همیشه قبل از خواب خونه رو مرتب میکنم باز بچه ها صبح میرن مدرسه بهم می ریزه مرتب میکنم بعد میرم سرکار..طی روز هم یه قانون دارم از هیچ دری خارج نمیشم مگر مرتب کنم مثلا برم سرویس ببینم کثیفه سریع با جوهر نمک میشورم

من همیشه قبل از خواب خونه رو مرتب میکنم باز بچه ها صبح میرن مدرسه بهم می ریزه مرتب میکنم بعد میرم سر ...

خشبحالتون که اراده دارین

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
بهش بگو پاشو جمع کن اگه اذیتی 

جمع نمیکنه هیچ که بهمم میریزه.و بد غذا.دیشب بعد شش ماه کوکو سیب زمینی درست کردم ناراااحتتتتت بود که چی بخدا.