2777
2789

اهلِ حالِ غمگینِ دلتون❤️‍🩹

اهلِ حرفهای هنوز نگفته ی روی لبهاتون

اهلِ اشکهای نریخته ی توی چشمهاتون:)

اهلِ دیوانه بازی ها و عاشقی کردن باهاتون باشه😜

حال بد و خوبتون رو با جان و دلش خریدار باشه..

بدونه وقتی ناراحتین چطور دوستتون داشته باشه و شمارو تو دایره ی توجه هاتش بزاره

کسی که شوق و ذوق تون رو داشته باشه.

یکی که وقتی بهتون نگاه میکنه دلتون غنج بره از این همه علاقه ای که تو نگاهشه.😍

یکی که مثلِ یک صفحه ی شطرنج به خوبی بلدتون باشه.♟️

یکی و پیدا کنید که اهلِ حال و هوای ابری و گرفته ی دلتون باشه.🫠

اهلِ دوست داشتنتون..اهلِ حالِ عجیب غریبه بهم ریختتون باشه.💔

تو هر لباس و هر شکل و قیافه ای که باشید وقتی به سمتش پرواز میکنید بال و پر تون رو نچینه!

هیچوقت ذره ای حتی توی دلتون به دوست داشتنش شک نکنید و پیش خودتون نگید:الان دوستم داره یا نداره؟

یکی که تا دنیا دنیاست بخوادتون و حریفِ دل و قلبتون که پر شده از عطر و هوایِ اون باشه❤️

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

وقتی پیدا کردین :

اهل حرفای گفته‌شم نباشید چه برسه نگفتش! 

اهل اشکای نریخته؟! مرد مگه گریه می‌کنه ؟! (حاضرم یک هفته برم چه کاری بگم؟ دستشویی بشورم فقط گوینده اینو بدن دستم!)

پسر اگه آدم بود پسر نمی‌شد که!

شماها که اینهمه توقع دخترا رو بالا می‌برید ، به نظرتون بهتر نیست دوطرفه بنویسید؟!

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی پیدا کردین : اهل حرفای گفته‌شم نباشید چه برسه نگفتش!  اهل اشکای نریخته؟! مرد مگه گریه می ...

توی متن من نوشته پسری رو پیدا کنید؟؟
نوشته یکی...چه دختر چه پسر...هر ادمی باید یه همراه خوب و پایه و همدرد داشته باشه...تمام!:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خیلی قشنگ بود من افتادم تو عشقی که هیچکدومو نداره و رفته و من موندم 

عزیزم...میفهمم سختته...و شاید خیر رفتنش تو همین بوده ..نه؟
که یه همچین یار پایه ای پیدا کنی❤️
امیدوارم اول حالت خوب بشه..بعد همچین عشقی رو تجربه کنی🤍🌼

عزیزم...میفهمم سختته...و شاید خیر رفتنش تو همین بوده ..نه؟ که یه همچین یار پایه ای پیدا کنی❤️ امیدوا ...

فدای تو بشم ممنون از حرف قشنگت... 

نمیدونم اما من حاضر بودم باهاش تو جهنمم برم اما اون فقط یه فکر داشت و تمام 

ایشالا واسه شما مهربون❤️

فدای تو بشم ممنون از حرف قشنگت...  نمیدونم اما من حاضر بودم باهاش تو جهنمم برم اما اون فقط یه ...

قربونتت عزیز دل🥂

توی متن من نوشته پسری رو پیدا کنید؟؟ نوشته یکی...چه دختر چه پسر...هر ادمی باید یه همراه خوب و پایه و ...

براوو ، زنده باد ، اشتباه از بنده بود ، عذرخواهی میکنم 🙏

دلم گرمایِ دستی در هوایی سرد می‌خواهد
سراغ از عشق می‌گیرد ، گمانم درد می‌خواهد!

چه می‌شد بر سرِاحساس ِ خود مردانه می‌ماندی!؟
همین مردانه ماندن هم ، گمانم  مَـرد می‌خواهد!

اینجا منظور از مرد ، جنسیت نیست ☺️🙏

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
براوو ، زنده باد ، اشتباه از بنده بود ، عذرخواهی میکنم 🙏 دلم گرمایِ دستی در هوایی سرد می‌خواهد سرا ...

خواهش میکنم...
شعر قشنگی بود:)🌼