2777
2789
عنوان

آقایون و خانم هایی که نمیدونید

128 بازدید | 4 پست

هنوز تکلیفتون مشخص نیست بچه دار نشید ک بخواید بعد چندسال جداشید به خدا جای اون بچه نیستید همه تاوان و بدبختی و ناراحتی اون بچه پس میده کاش هیچ وقت ادمایی که مال هم نیستن یا نمیتونن درست زندگی کنن تشکیل خانواده ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که با ۲۸ سال سن و دوتا بچه ، مامان و بابام باهم خوب نیستن و تو این دوسال دوبار تا پای طلاق رفت ...

ببین خیلی فرق داره تو چه مرحله ای باشی تو چه سنی باشی ولی بازم درده 

درد نداشتن جفتشون باهم تو مراسما

درد حرفای بقیه و خانواده شوهر

درد فکر اینکه الان خواهر برادری ک تو خونه هستن چیکار میکنن چی میخورن کاش هیچ وقت بچه دار نشن ادمایی که مال هم نیستن

اکثرا اول بچه دار میشن،بعد تازه متوجه مشکلات طرف مقابل و زندگی میشن

متاسفانه بچه دارشدن شده شاه کلید همه مسایل

پیشنهاد همه اطرافیان برای این موارد:

زندگیتون گرم نیست،همسر دل به کار نمیده،همسر رفیق بازه،همدیگرو درک نمیکنین،این ازدواج دوام نداره،افسرده این،شغل و خونه نیست،و هزار تا مسأله دیگه .... چاره ش بچه دارشدنه

اصلا علت همه مشکلات زندگی  نداشتن فرزنده 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083