سلام شبتون بخیر دوستان. عزیزان همسر من دوماه پیش پشت چک صیادی دوستشو امضا کرده. الان دوستش نداره چکو پاس کنه طرف بره شکایت کنه باید شوهر من پاس کنه؟ تو گوگل نوشته چک صیادی پشتشو امضا کنی اعتباری نداره و این فانون که پشت چک امضا کنی یعنی ضامنی و باید پولو پرداخت کنی برای چکای قدیمی بوده میخوام بدونم الان چی درسته. طرفم با کمال پرویی میگه من نمیدم تا مجبور بشی جام بدی میخواستی امضا نکنی پشت چکمو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چک توسامانه ثبت میشه وقتی به اسم طرف ثبت شده چجور ازشوهرت میخوادبگیره؟
شوهرم پشت چک دوستشو امضا زده چکای قدیمی اینجور بود که هر کی پشت چک کسیو امضا بزنه مسئول پاس کردن اون چکه الان میگن برا صیادی اینطور نیس نمیدونم راسته یا نه میخام کسی که سردرمیاره راهنماییم کنه صد میلیونه مبلغ چک
شوهرم پشت چک دوستشو امضا زده چکای قدیمی اینجور بود که هر کی پشت چک کسیو امضا بزنه مسئول پاس کردن اون ...
فکر نمیکنم دیگه همچین باشه راستش داداشم دسته چک داره الآنم نیست وگرنه ازش میپرسیدم ولی تا اونجا که من دیدم برای هرکس چک کشیده اول تو سامانه به اسم طرف ثبتش کرده بعد برگه داده دستش
عزیزم من حقوق خوندم کارم مطالبه وجه چک ایناست نه اصلا به شوهرت ربطی نداره چون چک های ثبتی صیادی جدید اگه باشه با اسم فامیل کدملی علت چک که بهش میدی چکو ثبت میشه واون فردی هم میگیره باید تایید کنه اگه شوهرت صاحب چک نیست یا مشخصاتش روی چک ننوشته ثبت نشده امضا الکی بی فایده نگران نباش هیچ کاری نمیتونن کنن
عزیزم من حقوق خوندم کارم مطالبه وجه چک ایناست نه اصلا به شوهرت ربطی نداره چون چک های ثبتی &nbs ...
ممنون عزیزم چون مبلغش بالاست نگران بودم خیلی. نه فقط یه امضا زده پشت چک اسم و فامیلشم نوشته ولی تو سامانه صیاد چیزی از شوهرم ثبت نشده. صادر کننده که چک بنامشه دوست همسرم هست گیرنده هم غریبست