2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدوم طلا قشنگتره🧚🏼‍♀🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی نازه

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

ولی این با طرح حنا خیلی قشنگ میشه🥺🥺🥺🥺

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
نمیشه بیای از تهران طلا بخری ؟بااین پول یه سرویس خوشگل میتونی بخری خاص هم میشه تو شهرتون

عزیزم آیا فک کردی شهرشون فقطاز این نوع طلا ها داره؟  😂

دوس داره از اینا بخره خب مخصوص شهرشونه

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
نمیشه بیای از تهران طلا بخری ؟بااین پول یه سرویس خوشگل میتونی بخری خاص هم میشه تو شهرتون

آره اونجا طلاها خیلی قشنگ و ظریفن🥺😍

اما نمیتونم بیام

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼