هر موقع میبینمش یاد آدمای تیغ زنی می افتم که برای رسیدن به هدفشون از بقیه مایه میزارن:/
شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
کاش این سریالو ندیده بودم هم خیلی از صحنه هاش برام نامفهومه هم کلی کشته و...
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅