2777
2789
عنوان

درمان تیک عصبی بچه

399 بازدید | 5 پست

بچم از مای بی بی گرفتم شروع کرد به بالا کشیدن بینی فقط موقع خواب و بیدار شدنش و گوشی نگاه کردن ..دنیا انگار رو سرم خراب شده بود خیلی بد بود اوایلش ..تو نت سرچ کردم تو همین نی نی سایت تجربه هارو خوندم و استفاده کردم 

اول گوشی رو ازش گرفتم و کل روز باهاش بازی میکردم این از همه سخت تر بود 

دوم اصلا دعواش نمیکردم و جو خونه  اروم بود 

بردمش ازمایش خون و ادرار و مدفوع داد که معلوم شد فقر ویتامین دی داره بقیه موردا اوکی بود خداروشکر 

تو چاییش گل محمدی میزاشتم 

دوتا نذر برای خوب شدنش کردم 

تا این یکی دو هفته قبل دیدم انگل داره دارو انگل رو شروع به دادن کردم خداروشکر کامل خوب شد از موردای تیک عصبی انگل داشتن هم بود یعنی انگل باعث تیک میشه که خدارو شکر تیکش خوب شد 

بدون دکتر اعصاب تیکش شکر خدا خوب شد 

حالا اگه کسی چیزی بیشتر میدونه بگه و کسی نیاز داره استفاده کنه

مامان خوب به کودکت چای نده عامل کم خونی فقر آهن و اسیب به کبده . بچه که چای نیاز نداره . دوم اینکه کار خوبی کردی گوشی و گرفتی دختر من ۵ سالشه هنوز گوشی و نمیدونه چجوری استفاده کنه. سوم اینکه بهداشت فردی خودتون و فرزندتونو خیلی بالا ببرید و اموزش درست بهش بده چجوری دستاشو بشوره که به انگل دچار نشه توالت خونتون  و شیر آب رو همیشه تمیز بشور. اگه کودکت ۳ سالش شده هر دو ماه یه قرص ویتامین دی بده نزار دیگه پایین بیاد .

مامان خوب به کودکت چای نده عامل کم خونی فقر آهن و اسیب به کبده . بچه که چای نیاز نداره . دوم اینکه ک ...

اصلا بهش چایی نمیدم مگر اینکه مهمونی بریم اون چند روز بخاطر گل محمدی میگفتن خوبه تو چای میذاشتم که بخوره والا نمیخورد خداروشکر کم خونی نداره تمام چیزایی ک به خون مربوطه خداروشکر خوب بودن 

اصلا گوشی رو دست بچه ندادن هم خوب نیست من تمام بازیا و عکسا و کلیپای گوشیمو حذف کردم هر موقع خواست میره گوشیو میگیره میبینه چیزی نداره اهنگ میزاره و میزاره کنار ۵ دیقع هم طول نمیکشه هم کار با گوشی یادش نمیره و همه جوره بلده هم دیگ بهش وابسته نیست حتی من دستم بگیره میگره میزارش کنار

هنوز سه سالش نشده و حرف نمیزنه خیلی سخته اموزش دادن بهش خودم هر سری دستاشو با اب و صابون میشورم ولی خودشم اشاره میکنه که دستامو بشور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان خوب به کودکت چای نده عامل کم خونی فقر آهن و اسیب به کبده . بچه که چای نیاز نداره . دوم اینکه ک ...

ویتامین دی هم دکتر روزانه نوشت تا سه ماه و بعده اون گفت هر چند روز یبار بدم 

بهداشت رو کاملا رعایت میکنم ولی ممکنه از کسی گرفته باشه و به منم داده 

سلام به نظرم ببرمش پیش متخصص خوب و درباره روش لورتانوروفیدبک اطلاعات کسب کن خواهرزادم با این روش تو کلینیک آکسون خوب شد یک سایت بهت میدم اطلاعات خوبی داره دربارش

https://axonclinics.com/loreta-neurofeedback