2777
2789
عنوان

چن وقته بدنم لک میشه +عکس🤷‍♀️

420 بازدید | 29 پست

بچه ها حدودا دوساله ک پشتم ازین ور کتف تا اونورش یه لکه ی پر رنگ سیاه افتاده و نمیره بگم که فشار اومده بود روش اولش قرمز شد بعدم شد سیاه 

الان هر جان کبود که مطشه میخوره جایی جاس نمیره و از قهوه ای تبدیل ب سیاه میشه میدونید از چیه تجریه مشابهی داشتید؟ این ساقه پامه زیاد مشخص نی تو عکس این کمرنگشه پشتم سیاهه 

شاید پلاکت خونت پایینه برو یه دکتری ازمایش بده

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم همینو بگم که گفتی    

🫣

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

کبد چرب ،

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟