2777
2789
عنوان

کااش یه شوهری داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5811 بازدید | 225 پست
حسودیم شد بهت. شوهرم با ۴۰‌ساله به محض یه مشکل که بیرون از خونست و میاره خونه و جنگ و دعوا. بیرون هی ...

عزیزدلم انشالله مشکلات شما هم حل بشه اما هیچ وقت ظاهر روابط و زندگی ها رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید من و هرکس دیگه ایی برای داشتن یه رابطه خوب تلاش میکنیم مثلا من از ابتدا به همسرم گفتم همیشه هر درخواستی داریم بیانش کنیم و اینطور نیستم که بگم نه همسرم باید خودش فلان چیز و بدونه و اینکه در کل مردا اکثرا درونگران و حرفاشونو تو دلشون نگه میدارن اما بازم من تلاش میکنم که همیشه باهم صحبت کنیم و در نهایت من و همه چالشای مخصوص خودشون رو توی روابطشون دارند و هیچ رابطه ایی بی عیب نیست. شما هم سعی کنید با هسرتون صحبت کنید یا از روانشناس کمک بگیرید. انشالله که شاد و سلامت باشید🌼🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیش ماه  ولی خیلی عجیبه انگار من پنج سال ازش بزرگ ترم واقعا خانوما چند سال زودتر از سنشون همه ...

دقیقن

منم بخاطر همین موضوع میگم آدم با بزرگتر از خودش باشه

خاکستری نباش رفیق.

والا من دارم ، ماشاالله اندازه سه تای من بین شونه هاشو جلسه میشه ولی چون از صبح سر کار بوده اون خسته خواب من روز خوابیدم الان بیکارم و دلم بغل میخواد میرم میچسبم بهش خوابش میپرع میگه توروخدا برو کنار گررمههههه 😅😅😅 بعد یکم بعد که دوباره خوابش می‌برع میرم میچسبم بهش ، دوباره راضیه نکن تورو خدا گرممهههه😅😅😅😈😈😈

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
نمیخوام فانتزیاتو خراب کنم اما اکثر مردا خودشون عامل استرس واضطراب وتنهایی زناشونن

همه هم اینطور نیستن خوب هم مطمئنا توش هستن . ولی امثال مثل شوهر من دیگه نوبرن 

دقیقن منم بخاطر همین موضوع میگم آدم با بزرگتر از خودش باشه

یچیزی هم هست من فکر میکنم اگه من ازش کوچیک تر بودم شوهرم کمتر ازم حرف شنوی تر بود یجورایی الان ازم حساب میبره. حرف حرفه خودش نیست 

شایدم شخصیتش اینجوریه نمیدونم

در کل راضی ام خداروشکر😄

.