2777
2789

بنظرم شیک و زیباس

همینا ک میگن بده منظورشون اینه چرا مذهبی یا عربی نیس

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شیک و زیباس  همینا ک میگن بده منظورشون اینه چرا مذهبی یا عربی نیس

از طرف ما حرف نزن لطفا

نخیر معمولا تو مدرسه یا با دوستاش اگه دعواشون بشه احتمالش خیلی زیاده اسمشو مسخره کنن و اعتماد به نفس بچه به چوخ بره 

.
اسم آمیتیس در اصل اسم یه سنگ گرون قیمت بنفش هست. من این اسمو دوست دارم ولی اسمیه که روی آدم نمیشینه ...

چرا سخت باشه؟فقط نوشتاری اونم برای بچه کلاس اول سخته،که من به دخترم اینجوری یاد دادم،تا چند ماه این شکلی مینوشت:آمی تیس

سلیقه من نیستن 💚

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
از طرف ما حرف نزن لطفا نخیر معمولا تو مدرسه یا با دوستاش اگه دعواشون بشه احتمالش خیلی زیاده اسمشو م ...

مسخره کن ها رو مادرا تربیت میکنن،بیاین به بچه هامون یاد بدیم قیافه،اسم،لباس،هیچ چیز دیگران رو مسخره نکنن

خب من بچمو تربیت کردم چطوری زن همسایه رو تربیت کنم که اونم بچشو خوب تربیت کنه

عیب نداره حداقل مادرهای این سایت با فرهنگ بشن خودش کلیه....خدا رو شکر ازین بچه های ناجور تا حالا به پست بچه م نخورده