2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه سینه دارم که مثل رحمه اگه تا اوایل گرید ۲ باشه متاستاز نکرده و جراحی میشه تخلیه میشه و بعد معمولا شیمی دمانی نیاز نداره فقط هورمون درمانی میشه

اما از نیمه گرید دو رد شده باشه احتمال متاستاز داره رحم و جاهای دیگه که درگیره تخلیه میشه و شیمی درمانی و احتنالا پرتو درمانی شروع میشه

کاش میشد بشی🖤💔
من تجربه سینه دارم که مثل رحمه اگه تا اوایل گرید ۲ باشه متاستاز نکرده و جراحی میشه تخلیه میشه و بعد ...

دکتر گفته جراحی بعد پرتو درمانی جراحیم گویا سبکه چون بستری نداره از صبح تا بعداظهر کلا بیمارستانن از طرفی ۳سال درگیر بودن متوجه نشدیم نمیتونمم بپرسم متاستاز شده یانه ک مادرم ناراحت نشه و خودشو نبازه خیلی نگرانم

دکتر گفته جراحی بعد پرتو درمانی جراحیم گویا سبکه چون بستری نداره از صبح تا بعداظهر کلا بیمارستانن از ...

سر سری نگیرید متاستاز شدن که پرسیدنی نیست 

قبل از انجام عمل باید تمام بدن بررسی بشه که مشخص بشه متاستاز شده یا نه

چه دکتریه که خودش بررسی نکرده به نظرم پزشکتون رو عوض کنید

کاش میشد بشی🖤💔
سر سری نگیرید متاستاز شدن که پرسیدنی نیست  قبل از انجام عمل باید تمام بدن بررسی بشه که مشخص بش ...

بررسی شده این هفتم وقت مشاورست ولی به من چیزی نمیگن حتی جریان سرطانم به من نگفته بودن گفتن کیسته🥺تصادفی متوجه شدم

بررسی شده این هفتم وقت مشاورست ولی به من چیزی نمیگن حتی جریان سرطانم به من نگفته بودن گفتن کیسته🥺تص ...

اگر برسی شده حین عمل جاهای درگیر تخلیه میشه

ولی اگر واقعا تا عصر مرخص میشه احتمالش کمه متاستاز داده باشه

درضمن از الان نمیشه گفت نیاز به پرتو یا شیمی هست

بعد از عمل باید نمونه رو بدن پاتولوژی از جواب پاتولوژی پزشک آنکولوژی تشخیص میده نیاز به پرتو و شیمی هست یا نه ولی به نظر یه پزشک اکتفا نکنید حداقل ۵ تا پزشک آنکولوژی ببرید وقتی رفتی متوجه میشی چقدر از زمین تا آسمون نظر هرکدوم متفاوته

کاش میشد بشی🖤💔
اگر برسی شده حین عمل جاهای درگیر تخلیه میشه ولی اگر واقعا تا عصر مرخص میشه احتمالش کمه متاستاز داده ...

مرسی گلم از راهنماییات ولی هنوز نتونستم مادرمو راضی کنم پزشک دیگه ای بره