2777
2789
عنوان

به نامزدم بگم ؟

217 بازدید | 18 پست

نامزدم دو ماهه نیست کار می‌کنه دوره ازم .ریزش یهویی و شدید گرفتم پشت سرم ریخته .از شدت ناراحتی همش دارم گریه میکنم .بنظرتون به نامزدم بگم یا بعدا خودش ببینه.میترسم از واکنش نامزدم ...

دختر زمستان ...kord

اگه یه وقت خواستی بگی بنداز تقصیر خودش بگو نیگا از دوریه تو چکار شدم😂

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون ازم سرد. میشه؟مامانم میگه نگو ازت دور میشه تا عروسیت صبر کن

نامزدی که با یه ریزش مو ازت سرد شه......

دیگه بقیه شو نگم بهتره

شب غم تو نیز بگذرد ولی...در این میان دلی ز دست میرود..!
نامزدی که با یه ریزش مو ازت سیر شه...... دیگه بقیه شو نگم بهتره

اخه ریخته پشت سرم قشنگ .هنوزم ریزش هستش .میترسم مو نمونه.

چیکار کنم واقعااا .هر آدمی به ظاهر اهمیت میده حداقل های زیبایی موعه 

دختر زمستان ...kord
اخه ریخته پشت سرم قشنگ .هنوزم ریزش هستش .میترسم مو نمونه. چیکار کنم واقعااا .هر آدمی به ظاهر اهمیت ...

میتونی درمانش کنی اینجوری ام نمیشه که دیگه مویی نمونه

درسته هر آدمی به زیبایی اهمیت میده ولی خب دلیل نمیشه فقط به همین دلیل سرد شه از طرف که!!!

توی زندگی مشترکی که قراره باهم داشته باشین کلی مشکلات سر راهتون قرار میگیره که باید باهم از پسش بربیاین 

مثلا اینکه توی دوران بارداری یا بعدش کاملا طبیعیه ریزش موی شدید و حتی هیکل آدم بهم میریزه و کلا خیلی شکسته میشه!!!

ولی دلیل نمیشه که همسرتون ازتون سرد شه که!

اما خب اوکیه میتونی باهاش درمیون بذاری که شوک نشه عزیزم❤️

شب غم تو نیز بگذرد ولی...در این میان دلی ز دست میرود..!
علت ریزش موهات چی بوده ؟دکتر نرفتی ؟من سکه ای یه بار ریخت ولی بعدش دراومد پرپشت تر از قبل

سکه ای از چیه؟آز دادم ...حس میکنم از استرسه ،موهات یهو ریخت تو چند روز ؟یا تو چند ماه سکه ای شد؟پشت سرم سمت راست خالیه اون قسمت ک موهات می‌بندی مشخص میشه

دختر زمستان ...kord
سکه ای از چیه؟آز دادم ...حس میکنم از استرسه ،موهات یهو ریخت تو چند روز ؟یا تو چند ماه سکه ای شد؟پشت ...

ببین من کلی قرص و امپول زدم خدا میدونه چقدر خرج کردم ،چه دکترای متخصصی خوب نشد که نشد ،بعد یه دکتر عمومی بهم یه ژل داد وقتی زدم سر دو هفته موهام سر زد ،من از استرس اینجوری شد یه کم مشکل داشتم تو زندگیم

میتونی درمانش کنی اینجوری ام نمیشه که دیگه مویی نمونه درسته هر آدمی به زیبایی اهمیت میده ولی ...

بخدا چن وقته تو گوگل اینستا موهایی میبینم که خیلی کم پشت و... میترسم 

کاش خدا منو با موهام امتحان نکنه طاقتش ندارم💔

دختر زمستان ...kord
ببین من کلی قرص و امپول زدم خدا میدونه چقدر خرج کردم ،چه دکترای متخصصی خوب نشد که نشد ،بعد یه دکتر ع ...

چند وقت ریزش داشتی که موهات سکه ای شد؟من دو ماهه موهام ریزش داره 

ژل اسمش چی بود میشه بگی 

دختر زمستان ...kord