2777
2789

حالت خوبه؟

فقط تاپیکشو میزنی؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده داشت روز به روز بیشتر میشد تا اینکه یه دکتر مغز اعصاب خوب معرفی کردن رفتم سرای اسکن گرفت گفت میگرن داری یکسال دارو استفاده کردم باردار شدم قطع کردم توی دوران شیر دهی روزی ۷تا استامینوفن می‌خوردم از درد 

نشونه هاش چیه از کجا بفهمیم میگرن یا عادی

علایم میگرن مشخصه 

سردرد های شدید انقباضی یا ضربان دار

حساسیت به نور

درد تپنده که شدید میشه

حساسیت به صدا

تهوع و استفراغ

درد نقطه ای اکثرا 

و…

علاوه براینها وقتی مراجعه میکنی پزشک خودش ازمایش های تکمیلی رو انجام میده 

من میگرنم به قدری شدید بود که هفت روز درد داشتم و مسکن سوماتریپتان که مختص میگرن هم هست دیگه جوابگو نبود 

با مصرف دوسال و نیم دارو این درد فرسایشی رو بسیار بسیار کنترل کردم و بارداری دومم به هیچچچچچ عنوان درد نداشتم چون دارو هم نمیشد مصرف کنم

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

گفتن زالو درمانی رفتم تا یک ۴ماه خوب بود دوباره شروع شد رفتم طب سوزنی یه ماه جواب داد بوتاکس رفتم اسپری آنتی میگرن گرفتم ام آرای رفتم ۵ماه قبل دوباره رفتم مغز اعصاب برام نوار مغز نوشت گفت میگرن شدید داری  چقد دارو قوی می داد من بازم سر درد داشتم

علایم میگرن مشخصه  سردرد های شدید انقباضی یا ضربان دار حساسیت به نور درد تپنده که شدید میشه ...

لطف کردی توضیح دادی ممنون من جدیدا اینجوری میشم علائم همین البته خداروشکر طولانی نمیشه در حد یک ساعت ولی باید قرص بخورم و بخوابم خوب بشه

بعد از 12سال ماه قبل خوابم نمی برد با سردرد شدید رفتم دکتر عمومی بهم گفت احتمالا منیزیوم بدنت کمه آزمایش نوشت آزمایش نگاه کرد گفت ویتامین دی بدنت خیلی کمه منیزیوم هم خیلی کمه برام ویتامین دی ۳ نوشت با یه کپسول که توش منیزیوم ب ۶ب12داره یه ماه خوردم اصلا انگار از اول سردرد نداشتم حالم خیلی خوبه 

لطف کردی توضیح دادی ممنون من جدیدا اینجوری میشم علائم همین البته خداروشکر طولانی نمیشه در حد یک ساعت ...

مصرف قرص زیاد  باعث میشه سردرد های برگشتی بگیری و در دراز کدت دوز رو باید ببری بالا و عادتم میکنی

حدالامکان از ژل درد یا کمپرس سرد یا گرم استفاده کن اگر خیلی شدید بود قرص بخور

ولی اگر سردردات زیاد شده حتما حتما برو دکتر به ویزیتت کنه خدایی نکرده سردردهای طولانی خطرناکن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵