2777
2789

اگر کسی کاری انجام داده ک خوب بوده لطفا بگه نمیخام دارو مصرف کنم تنم عرق سرد میکنه و بیحالم و سوزش گلو دارم 

شکوفه بزن سبز شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما هم اربعین تا حالا دوبار گرفتیم 

یه لیمو عمانی بشکن بریز تو ابجوش و عسل  بخور برای سوزش گلو خیلی خوبه 

دارچین و عسل و ابجوش بخور خیلی برای بیحالی خوبه

عنبرنسا دود کن ک گوش و بینیت ضدعفونی کنه من وقتی عنبرنسا دود کردم اینقد گوشام عفونت داشت ک اشکم درومد انگار سیخ میکردن تو گوشام اما خیلی خوب بود راه بینیم باز میکرد

شبا به پشت نخواب ک بیماری ریه ات کمتر درگیر کنه 

مایعات خیلی بخور ک زود زود بری دسشویی مایعات باعث میشه بیماری. زودتر از بدنت خارج شه 

سرما هم نبین سرما باعث تشدید بیماری میشه 

انار رو‌شعله پخش کن بزار پخته بشه بخور عالیه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

منم  باردارم  این ویروس گرفته بودم 

رفتم دکتر سرم و استا و آموکسی سیلین داد 

سریع خوب شدم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍