2777
2789

من و نامزدم یکم دلگیری بینمون پیش اومده،که ازدواجمون یمدته کلا کنسل شده😔💔 میشه یکم راه حل بدید و باهام حرف بزنید؟خودتون تو همچین شرایطی بودین؟بعدش چی شد؟خدا خودش دل منو میبینه ،خانوم عزیزی که میخوام زخم زبون بزنی من دل شکستم دیگه جای شکستن نداره نظر نده❤️

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

عزیزم بجای اینکه دلت بشکنه یکم به حرفای مردم گوش بده. حقیقت تلخ بهتر از اینه گولت بزنن. زندگی با ایشالله ماشالله درست پیش نمی‌ره. اگر واقعا مناسب زندگی باشه که می‌شینه صحبت می‌کنه یا مشکل حل می‌شه یا تصمیم به جدایی می‌گیرید اگرم انقدر بالغ نیست پس بدرد زندگی نمیخوره. چون دو روز دیگه تو زندگی هرچی پیش ییاد بلد نیست صحبت کنه. بجای گشتن دنبال نذر یکم فکر کنید بخدا فکر کردن انقدر مهمه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله ازدواجی کار نیست امروزی باشی شاغل باشی میخوانت وگرنه ایناجواب نمیده امتحان کردم خیلی زیادم

واقعا هم مهمه. اشتغال توی بالغ شدن خیلی تاثیر میذاره و طرز فکر آدما تا حدودی متفاوت می‌شه و پخته‌تر می‌شه. هرکسی هم دوست داره با یه آدم عاقل پخته ازدواج کنه دیگه. اشتغال هم راه خوبیه واسه بالغ شدن

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
واقعا هم مهمه. اشتغال توی بالغ شدن خیلی تاثیر میذاره و طرز فکر آدما تا حدودی متفاوت می‌شه و پخته‌تر ...

من تو عقد بودم عقدم کردیم گفت فک کردم تو آزمون قبول بشی نمیخوام حتی ۹ سال دوست بودیم  بخدا پولی ازت درنیاد شوهری گیر نمیاد نه فقط طرف تو کل پسرا اونطوران طرف من تریلر بود  اصلا ثروتش قابل تصور نبود اون طرز نگرش یه تریلر بقیه چی ؟کل پسرا اونطوران مگر تک و توکی

من تو عقد بودم عقدم کردیم گفت فک کردم تو آزمون قبول بشی نمیخوام حتی ۹ سال دوست بودیم  بخدا پولی ...

من خودم به شغل اول از همه به پولش نگاه نمی‌کنم، چون وقتی می‌بینم یکی شاغله یکم که دقیق می‌شم می‌بینم طرز فکر و رفتارشم با بقیه فرق داره شاید پول درجه‌ی چهارم پنجمه، قبلش رفتار و فکر و درک آدما رو تغییر میده. مثلا یه تاپیک دیدم می‌گفت شوهرم خوب نون‌آوره ولی به خودش نمی‌رسه کرم خریدم نمی‌زنه و ازش سرد شدم!!! خب این خانوم اگر خودش می‌رفت سر کار و شاغل بود قطعا درک می‌کرد زندگی‌ای که از صبح باید برید سر کار رو. یا تاپیکایی می‌گن جاریم شوهرش واسش فلان خرید ولی شوهر من نه، خب این خانوم اگر شاغل بود این فکت ساده که زندگی هرکسی متفاوته رو درک می‌کرد دیگه می‌فهمید پول چقدر بدست اوردنش سخته، مسولیتی که رو دوش ادمه چفدر استرس میاره.

خیر دنبال بهونه نبود اصلا خودم میدونم چون مجازی ماآشنا شدیم ۹ سال تلفنی بعد ۹ سال یه روز همو دیدیم & ...

چ جونوری بود پسره.. انشالله خدا همچین جونورا و بلاهایی رو از همه دخترا دور کنه🤲