2777
2789
عنوان

ختم صلوات و امن يجيب

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 213 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ghamgintarin1234      @حسپرواز     @ستـــــینشونم   &nbs ...

۱۰ مرتبه امن یجیبُ

۱۰مرتبه صلوات

فرستادم ◕‿◕ 

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

100صلوات 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@ماه_هلیا   سلام عزیزم اگر تونستی در ختم شرکت کن اجرت با آقا امام حسین

سلام مهربونم 14 تا امن یجیب 14صلوات الهی خدا شفا بده

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍

[QUOTE=313760255]من شرکت میکنم ، اجیا اومدم عروسی دوستم اینام عاشق هم بودن بهم رسیدن دلم واسه علیرضا دیگه تحمل نداره

اخی عزیزم😢😢😢درک میکنم چقدر سخته دل آدم یجوری میشه آبجی گل تو شخصی ی چیزی بگم بهت انشالله که حاجت روا بشی😢😢من دعات کردم امروز الهی به عشقت برسی

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
@ماه_هلیا   خواهری هرچقد تونستی بردار❣️

چشم مهربونم مرسی شرکت کردم😍😍

@نور_آینده     @ثودک     @تک_الکترون_هستم     @معدهع ...

سلام عزیزم ان شاءالله خدا بهشون سلامتی بده

۱۰۰تا صلوات و ۱۰۰تا امن یجیب براشون میخونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
@فریحادخترپاییز     @پرتقالتامسونم     @پاستیل_شکری     ...

سلام خواهری،ان شاءالله خدا شفاشون بده و به شما هم سلامتی بده گلم.۱۰۰ شاخه گل صلوات و ۱۴ مرتبه امن یجیب میخونم گلم💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خير ببینی الهی  به حق آقا امام حسین همیشه سلامت باشی اجی

ممنونم همچنین عزیزدلم💋❤️

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
ایشالا تقدیر خدا با آرزوهات یکی باشه💚

مرسی دوست مهربووووونممممم😍😍

@قاصدک_صورتی     @elahe_aab_1994        @nimroz   &n ...

من ۵ تا

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.