2777
2789

نمی‌دونم 😡🤬

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه مکالمه با سیمکارت ایرانسل، تفاوتی با سیمکارت‌های همراه اول ندارد. ایرانسل مثل همراه اول هزینه تماس‌های درون شبکه از سیمکارت‌های دائمی را امسال دقیقه‌ای ۵۹.۹ تومان محاسبه می‌کند که به‌این ترتیب یک تماس ۱۰ دقیقه‌ای معادل ۵۹۹ تومان هزینه دارد. همین هزینه برای سیمکارت‌های اعتباری به ۸۹۹ تومان افزایش پیدا می‌کند. چون طبق تعرفه مکالمه ایرانسل در سال ۱۴۰۱، هزینه تماس‌های درون‌شبکه از سیمکارت‌های اعتباری دقیقه‌ای ۸۹.۹ تومان محاسبه می‌شود.

@_mahyar