2777
2789

همسایه بغلیمون کلیدشون رو داده بهمون که هروقت مامور برق‌و... اومد من برم در حیاطشون باز کنم چون اول میاد برای مارو میبینه خودش هم میره سرکار هیچکس نیست در و باز کنه اخطاریه اومده براشون الان میگم کاش نگرفته بودم ازش مسئولیت داره اگه یه وقت یه چیزی گم شد نندازه گردنمون 😑🤦

الان برم پس بدم خیلی زشت میشه

چیکار کنم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
دفعه بعد بگو مسولیت داره نمیتونم قبول کنم

دفعه بعد کی مثلا

الان ببرم!؟

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گل چه زشتی داره من عمرم اینجور مسئولیتارو بپذیرم

(اینجانب گوه اضافه میقولد و در شرایط فوق تحت تاثیر رو دربایستی قرار میگیرد و قبول میکند ازون پس زندگی خودش را ول کرده از خانه مردم نگهبانی میدهد ک دزد نیاد ببره بندازه گردن بنده🙃🙃🙃)

پایان🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
دفعه بعد کی مثلا الان ببرم!؟

کاش قبول نکرده بودی 

پسفردا دزد نیاد ببره بگن از کلیداشون کپی کردین😐🤨🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
کاش قبول نکرده بودی  پسفردا دزد نیاد ببره بگن از کلیداشون کپی کردین😐🤨🤣

یکی دیگم به ترسام اضافه کردی دیگه🤧

الان زشته دیگه کلیدو پس بدین ولی از اول قبول نمیکردین بهتر بود 

اره کاش قبول نمیکردم 🤦

یکی دیگم به ترسام اضافه کردی دیگه🤧

شرمنده🥺🤣

اره کاش قبول نمیکردم 🤦

دیگه قسمت این بوده ... من یه بار خواهرم با شوهرش رفتن مسافرت کلید خونشونو دادن به من که به آکواریومشون برسم به ماهی غذا بدم خب سر میزدم به خونشون و این چیزا ولی بعد چند روز ماهیه مرد نمیدونم چرا😂😐 ادم مسئولیت قبول نکنه بهتره

@_mahyar   

دیگه قسمت این بوده ... من یه بار خواهرم با شوهرش رفتن مسافرت کلید خونشونو دادن به من که به آکواریومش ...

😂😐واییی چه غلطی بود کردم کاش قبول نمیکردم الان احساس میکنم هر اتفاقی بیوفته میندازه گردن ما😕😬

😂😐واییی چه غلطی بود کردم کاش قبول نمیکردم الان احساس میکنم هر اتفاقی بیوفته میندازه گردن ما😕😬

دور از جون ... نه دیگه اینطوری هم نیست .. بالاخره اعتماد داشتن بهتون 

@_mahyar