2777
2789
همیشه مراقب اولین دوس پسرت باش که باهاش میری بیرون همون اولینا ممکنه از ذهنت خارج نشه پس تو انتخابش ...

ی داستان عاشقانه مد نظرم بود 

ولی مچکرم‌ 

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی داستان عاشقانه مد نظرم بود  ولی مچکرم‌

من عاشق شوهرم شدم باهم ازدواج کردیم دوس پسر زیاد داشتم اما همش تلفنی پیامکی شوهرم اولین اخرین کسی بود که باهاش قرار رفتم و دیوونش شدم

خدایاشکرت

ما محل کارم آشنا شدیم

و عاشق شدیم

الان نامزد کردیم

عاشقی با چشم بسته اصلا خوب نیست 

باید عاشقی هم یا منطق باشه نه مطلق عشق

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من عاشق شوهرم شدم باهم ازدواج کردیم دوس پسر زیاد داشتم اما همش تلفنی پیامکی شوهرم اولین اخرین کسی بو ...

ممنون که نوشتی 

حتما مورد استفاده قرار میگیره 

ما محل کارم آشنا شدیم و عاشق شدیم الان نامزد کردیم عاشقی با چشم بسته اصلا خوب نیست  باید عا ...

کجا کار می‌کردین؟

و اینکه توی امضات نوشتی با کلی زحمت

چیزی هستش که بگی؟

چون ممکنه بنویسم 

کجا کار می‌کردین؟ و اینکه توی امضات نوشتی با کلی زحمت چیزی هستش که بگی؟ چون ممکنه بنویسم&nb ...

توی یه شرکت مهاجرتی و اخذ ویزا

بله چون تو این 6 سال خیلی تجربه ها داشتیم

نامزدم یکسال مهاجرت کردن ترکیه

بعد به گفته خودش به خاطر من برگشت

یه تصادف وحشتناک داشت 

من یه حادثه برام پیش اومد که بستری شدم بیمارستان و بعدش مشکلات روحی

دوتا عزیز از دست دادیم 

کنار هم رشد کردیم

اولین چیزامونو باهم تجربه کردیم

از دانشگاه رفتن تا باقی کارها

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

توی یه شرکت مهاجرتی و اخذ ویزا بله چون تو این 6 سال خیلی تجربه ها داشتیم نامزدم یکسال مهاجرت کر ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و نوشتی گلی🌿

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و نوشتی گلی🌿

قربونت 😘