2777
2789
عنوان

شوهر خنگم بابای غرغروشو با خودمون اورد مسافرت .. کوفتمون شد همه چی 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 24 پست

خوبه حالا مادر شوهرت نبوده 

تحمل مادر شوهر سختره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چند ساله ازدواج کردین؟چندنین باره سه نفری میرین؟ اگه تکرار نشه مشکلی ندارد بیخیال حالا شد دیگه چیکا ...

دوساله ..بخاطر اینکه خیلی وقت یه بار تفریحی چیزی میریم .. دوس داشتم خودمون باشیم یهو پدر شوهرمو دیدم خورد تو ذوقم

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحنت خیلی بامزه بود 😂 

من بهت حق میدم اگه ایشون غرغرو هستن شوهرت خوب بود یباز باباش 

یبار شمارو ببره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

منم چندبار با مادرشوهرم اینا سفر یه روزه رفتیم جاریم کلی غر میزد چرا مادرشوهرم باهامون اومده 

آخه مادرشوهرم همش یا سرش درد میگیره با هی تو ماشین غر میزنه چرا تند میرین

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دوساله ..بخاطر اینکه خیلی وقت یه بار تفریحی چیزی میریم .. دوس داشتم خودمون باشیم یهو پدر شوهرمو دیدم ...

بعدا همه‌چی آروم شدین حرفشو پیش بکش.نگو ایشونم نبریم بگو دوست دارم باهم دوتایی یه جایی بریم اگه تونستی یه سفر دو تایی هاااا دو تایی بریم