2777
2789
عنوان

دکتر گف شاید بچه دار نشی🚶🏻‍♀️

303 بازدید | 23 پست

سلام 

من ۱۹ سالمه ۴ ماهه عروسی کردم ۱سال و نیم هم عقد بودم 

تخمدان هام ضعیفه دکتر میگ اقدام کن اگ پیشگیری کنی بعدا مشکل میشه شوهرم بچه میخاد خودمم امسال تازه میرم دانشگاه خانوادمم میگن زوده بچه دست خداست چیکار کنم؟😓

وقتی شوهرت بچه دوس  داره و دکتر هم گفته احتمال این هیت که تو آینده بچه دار نشی بنظرم اقدام کن که خدایی نکرده چند سال دیگه این دکتر اون دکتر نری همین ک زود رفتی فهمیدی خیلی خوبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی شوهرت بچه دوس  داره و دکتر هم گفته احتمال این هیت که تو آینده بچه دار نشی بنظرم اقدام کن ک ...

با این شرایط میترسم یکم از نظر مالی متوسطیم حدود ۱۰ حقوقشه کابینت سازه همسرم ولی مغازه خودش نیست خونه هم داریم طبقه بالای پدر شوهرم ولی بازم میترسم ینی میشه خوب بچه بزرگ کرد تربیت کرد 

😀 مگه چند سالته والا ما ۳۰ سالمون نه دکتر رفتیم نه بچه میخایم ...... برو دانشگاه مستقل شو به هدفات ...

اخه من وضعیتم نرمال نیست تخمدانهام شدیدا ضعیفه و پریودم نا منظم برا همون رفتم دکتر 

زود نیست؟

من خودمم ۹ ماهه عروسی کردم بنظر خودم زوده لااقل آدم سه چهار سال بچه نیاره ولی من هم وقت دکتر گرفتم که ببینم مشکلم چیه که دوماهه پریودیم فقط ی روز خونریزی داشتم اگه دکترم بگه اقدام گن حتما اقدام میکنم چون دلم نمیخواد بعدا هزار جور دوا درمون کنم تهش بشه یا نشه

دکتر ب من گفت بچه نمیتونی بیاری 

بیاری هم نمیمونه سقط میشه

سر همین جلوگیری نداشتیم و بله ۹ ماه بعدش تست بارداریم مثبت شد و بچمم موند

خواهرم ۹ سال جلوگیری داشت کیست هم داشت دکتر کلی دعوا ک چرا جلوگیری کردی حالا باید اینقد بری بیای تا حامله بشی اونم اگه شانس بیاری 

۳۲ سالش بود خواهرم

ماه سوم اقدامش حامله شد

با این شرایط میترسم یکم از نظر مالی متوسطیم حدود ۱۰ حقوقشه کابینت سازه همسرم ولی مغازه خودش نیست خون ...

دقیقا ماهم مثل شماییم با این تفاوت که شما لااقل یه خونه دارید و مستاجر نیستید مثل ما منم واسه همین چیزا دلم راضی نیس ولی مونده جواب آزمایشام چی باشه اگه مشکلی نداشته باشم نمیارم حالا حالاهاولی اگه ی درصد احتمال این باشه ک آینده نتونم بچه دار شم حتما اقدام میکنم 

من خودمم ۹ ماهه عروسی کردم بنظر خودم زوده لااقل آدم سه چهار سال بچه نیاره ولی من هم وقت دکتر گرفتم ک ...

منم ب همین فکر میکنم الان بیاد برا خودمم خوبه هم درسمو میخونم تا اون ب دنیا بیاد امسال تموم میشه سال دیگ هم از راه دور میخونم هم سنم کمه حوصلشو دارم چن سال دیگ بدتر میشه ولی خانوادم میگ زود یکم تردید دارم

دکتر ب من گفت بچه نمیتونی بیاری  بیاری هم نمیمونه سقط میشه سر همین جلوگیری نداشتیم و بله ۹ ما ...

ماهم فامیلامون جلو گیری کردن ده ساله بچه دار نمیشن طفلی ها سه بار هم آی وی اف کرده نشده همه مثل هم نیستن 

دکتر ب من گفت بچه نمیتونی بیاری  بیاری هم نمیمونه سقط میشه سر همین جلوگیری نداشتیم و بله ۹ ما ...

خداروشکر شانس اورده واقعا

من زنداییم چن سال جلوگیری کرد الان ۱۶ساله بچه دار نمیشه چن بارم آی وی اف کرده نشده سرطان هم گرفت سر اون ولی خوب شد 

منم ب همین فکر میکنم الان بیاد برا خودمم خوبه هم درسمو میخونم تا اون ب دنیا بیاد امسال تموم میشه سال ...

والا نمیدونم باز صلاح خودتو بهتر میدونی ولی من ب شخصه با نظر کسی بچه نمیارم اگه شرایط طوری باشه ک بفهمم نمیتونم تو آینده بچه دار شم گوش نمیدم ب حرف کسی و بچه میارم چون بچه دوس دارم و اطرافم خیلی ها رو دیدم چقدر دوا دکتر کردن تهش هیچی حتی آی وی اف هم کرده یکی از فامیلامون طفلی جوونه ۳۰ سالشه ولی ده ساله که ازدواج کرده بچه نداره