2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بدونم چرا قبول نشدید؟ بنظرتون چی کم گذاشتید؟ من الان شروع کردم دارم پیوسته میخونم ولی همش احس ...

من رتبم خوب نبود چون درست نخوندم و طبیعتا رد شدم

اینکه گفتی پیوسته میخونی فوق عالیه حتی اگه روز ۵ساعت باشه.اصلا دیر نیست اگه همه تلاشتو بذاری و حواست به امتحانا هم باشه مطمئن باش به اونچه که میخوای میرسی

فقط درست و حسابی بخون و از عید حسابی رو امتحانا هم کار کن این چند ماه اونقد زود میگذره که متوجه نمیشی پس ناانید نباش وقتی اوضاع خیلی سخت میشه

من پیوسته نمیخوندم دو هفته میخونم یه ماه ول میکردم

کمالگرا بودم باید فرصت جور میشد همه چی مرتب بود که میخوندم این دوتا بزرگترین اشتباهاتم بودن

کنکوری ۱۴۰۳  ام هدفم زیر هزاره مثلا جامعه جغرافیا تموم کردم فنون تست ها رو بالا هشتاد میزنم

از همین امروز و الانم جدی بگیری ان شاءالله میرسی بهش

درصد فنون عالیه و قطعا تاثیر گذاره به عنوان مهم ترین درس.

همینطور پیش برو و درسا رو کنار هم پیش ببر ان شاءالله با یه جنع بندی خوب حسابی اماده میشی برا هر سوالی