خانما کسی هست بچه اولش مشکل دار باشه واسه بچه دوم آزمایش ژنتیک بخان و بیمارستان دولتی ک با قیمت مناسب انجام بده تهران بشناسه
منم وارث دردهای بی نقش💔من زنیام که با لبهای خاموش، هنوز حرف عشق میزنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو میخوابونِه...زنیام که نگاهش شایدخستهست،ولی هنوزهر روز،تو چشمهای بچهاش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی میخوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه میکشم و دستای لرزونمو میذارم رو قلبم و میگم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنیام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خستهم، همین…
منم وارث دردهای بی نقش💔من زنیام که با لبهای خاموش، هنوز حرف عشق میزنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو میخوابونِه...زنیام که نگاهش شایدخستهست،ولی هنوزهر روز،تو چشمهای بچهاش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی میخوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه میکشم و دستای لرزونمو میذارم رو قلبم و میگم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنیام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خستهم، همین…
من خواهرم برای مشاوره ژنتیک قبل از بارداریش پیش دکتر مریم اسلامی میرفت. چون با شوهرش نسبت فامیلی داریم خیلی استرس داشتن. اما الان خداروشکر بچه شون هم سالمه هم خیلی باهوشه. همیشه خیلی تعریف میکنن از مرکز مشاوره ژنتیکی که رفتن و دکترشون واقعا حرف نداره
بیمارستان دولتی نمیشناسم. ولی یک متخصص ژنتیک پزشکی خوب تو تهران میشناسم که هزینشم مناسبه. دکتر ساناز طبرستانی متخصص ژنتیک پزشکی در تهران، من برای پیش از بارداری رفتم پیشش و خیلی راضی بودم.