2777
2789

سلام به همه

من رشتم تجربی بوده دوستم هنرستان کامپویتردرس خونده الان بورسیه دانشگاه شریف قبول شده

دوران راهنمایی درس من بهتربوده 

من امسال قبول نشدم کنکورعکس دوستم زدن توی شهر 

نمیدونم چرا ازموقعه ای که دوستم قبول شده همش باخودم میگم کاش رفته بودم کامپویتر که باعث افتخار خونوادم میشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین برات انگیزه بشه. اول کاربری نی نی سایت رو لغو کن. بعد بشین یکسال بکوب بخون. ان شاءالله سال ب ...

اخه اصلا نمیدونم بخداچیکارکنم 

من رشتم تجربیه یعنی میشه منم عکسم بزنن؟

هنرستان و شریف؟؟؟؟؟؟؟🙃🙃🙃🙃🙃

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
اخه اصلا نمیدونم بخداچیکارکنم  من رشتم تجربیه یعنی میشه منم عکسم بزنن؟

گوشی رو بذار کنار میشه سال دیگه بیا تاپیک بزن. بعد هم حالا عکسش رو بزنند دو روز بعد برمی دارند. این خوشی های دنیا میاد و میره موندگار نیست. 

احتمالا کنکور ریاضی داده

خیلی بعیده هنرستانی ها کنکور ریاضی شرکت کنن ، چون تابستان یازدهم به دوازدهم که دانشجوهای سال بعد شریف مشغول درس هستن ، اونها دوره کارآموزی میگذرونن..

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم