نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 عنوان واس قد155 114 بازدید | 12 پست وزن چقدباشه مناسبه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1402/07/21 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 32459 ۴۸ ۴۹ دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 ۴۸ ۴۹ اخه میگن تا50ب بالاجاداری دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
aysel_m عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 565 اگه بالای ۵۰ باشه چاق دیده میشهالبته به اندامم بستگی داره با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 اگه بالای ۵۰ باشه چاق دیده میشه البته به اندامم بستگی داره چجوری بگم کمرم باریکع اماپایین تنه یجوری انگاراستخوون بندیش درشت تره چاق شم یجوری نمیشه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 32459 اخه میگن تا50ب بالاجاداری چاق دیده میشی آخه من ۱۶۰ هستم ۵۳ کیلو به بالا چاق دیده میشم😫وقتی ۴۸،۴۹ کیلو میشم همه بهم میگن چه اندامت خوب شده دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
aysel_m عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 565 چجوری بگم کمرم باریکع اماپایین تنه یجوری انگاراستخوون بندیش درشت تره چاق شم یجوری نمیشه دیگه بیشتر از ۵۰ نشو من ۱۶۰ ام وزنم ۵۶ عه متوسط رو به لاغرم با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 چاق دیده میشی آخه من ۱۶۰ هستم ۵۳ کیلو به بالا چاق دیده میشم😫 وقتی ۴۸،۴۹ کیلو میشم همه ... پس همون نهایتش 48خوبه الان 45شدم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 دیگه بیشتر از ۵۰ نشو من ۱۶۰ ام وزنم ۵۶ عه متوسط رو به لاغرم تلاش میکنم اماالان دارم روزب روزچاقترمیشم نمیدونمچرا دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 32459 پس همون نهایتش 48خوبه الان 45شدم اره عزیزم ولی حواست باشه وزنتو ثابت نگه دارییعنی حواست باشه چاق نشی😫😫من چندماه قبل ۴۹بودم بعد تابستون هررررچی دیدم خوردم😑😑الان شدم ۵۶خیلی ناراحتمممم😫🤦🏻♀️ دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 اره عزیزم ولی حواست باشه وزنتو ثابت نگه داری یعنی حواست باشه چاق نشی😫😫 من چندماه قبل ۴۹بودم بعد ... یکم تپل خوشگلع ک 56زیادنیس دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 32459 یکم تپل خوشگلع ک 56زیادنیس بستگی داره خبببعضیا تا یکم وزن زیاد میکنن قیافشون بهم میریزهبعضبا هم نههه ۷۰ کیلو هم بشن اصلا مشخص نیست دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 بستگی داره خبب بعضیا تا یکم وزن زیاد میکنن قیافشون بهم میریزه بعضبا هم نههه ۷۰ کیلو هم بشن اصلا مش ... اره اینم درسته دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔