2777
2789
عنوان

نی نی سایت

296 بازدید | 46 پست

یه پیشنهاد دارم برای حفظ بیشتر حریم خانومها و دخترهایی ک اینجا هستن.

اونم اینکه مسوولین سایت ی زحمتی بکشن و یه احراز هویت اولیه ای بکنن اعضا رو.

حداقلش اینه که با مخابرات یه رایزنی بکنن و هرکی عضو شده یا میخواد بشه، لااقل درجا جنسیت صاحب سیمکارتو از مخابرات استعلام کنه.

اینطوری قطعا حضور اقایون کمتر میشه

سایتها و اپ های خیلی زیادی هستن ک میتونن پاسخگوی سوالات اقایون باشن، دلیل حضور رسمی/غیررسمیشون رو توی این سایت نمیفهمم

دوستان چجوری میشه این پیامو ب مسوولین سایت رسوند؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونام میگن چشم امر دیگه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خب با سیمکارت خودش بیاد

مگه چن تا سیمکارت داریم؟ سر هر چیز الکی سریع تعلیق میکنن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خب با سیمکارت خودش بیاد

تعلیق شدیم خب ,اینم مال شوهرامونه ,واقعا کار زمان بری هست وبیهوده ,خب اینستا وبقیه جاها هم اقایون هستن 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

اصلاً حضور آقایون تو سایت غیر مجاز نیست که بخوان سیم کارت چک کنن،همون اول که ثبت نام کردیم،باید جنسیت انتخاب میکردیم،پس معلوم که سایت با این مورد اصلاً مشکلی نداره

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین