2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوی خانواده خودش دعوا کردیم.مادره عفریتش تا ۰ایی که تونست بهم توهین کرد.و چون من وسط حرفا به شوهرم گفتم بزار برسیم خونه حسابتو میرسم شوهرم هم رفت تو جبهه ی مادرش.من تنها بودمو اونا ریختن سرم لعنتیا.

نبخشیدم مادرشوهره عجوزمو اما شوهرم بارها معذرتخواهی کرد و کادو خرید و ....اما باز ته دلم ازش دلخورم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

خانوادت هیچی نمیگن شوهرت از چشمشون نیوفتاد

خانوادم ارامش ازشون گرفته شده چرا شوهرمم از چشمشون افتاده اوایل خیلی باهاش صحبت کردم گفتم از چشم میفتی نکن اگر دعوا میشه خودمون حلش میکنیم دیدم اصلاااا تاثیر نداره کار خودشو میکنه منم فقط سکوت میکنم بخاطر خانوادم

جلوی خانواده خودش دعوا کردیم.مادره عفریتش تا ۰ایی که تونست بهم توهین کرد.و چون من وسط حرفا به شوهرم ...

چقدر سخت بود موقعیت شما

ولی سعی کن حتی اگه خیلی سختم میگذره جلو خانواده شوهرت تحمل کنی و اصلا دعوا نکنی بعد که حالا رسیدین خونه بقول خودت حسابشو برس ولی جلوی اونا حتی به شوهرت نگو بالا چشمت ابرو

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خانوادم ارامش ازشون گرفته شده چرا شوهرمم از چشمشون افتاده اوایل خیلی باهاش صحبت کردم گفتم از چشم میف ...

اشتباه میکنی دیگه 

شما هم زنگ بزن باباش و برادرش 

شوهر منم دوس نداره باباش و برادراش بفهمن دعوا کردیم 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد