2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من.... دستم تو جیب شوهرمه و هزار تا منت میذاره سرم .... پدر تا شوهر خیلی فرق داره خواهشا قبل تاهل اول کار پیدا کن تا مثل ما نشی

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من.... دستم تو جیب شوهرمه و هزار تا منت میذاره سرم .... پدر تا شوهر خیلی فرق داره خواهشا قبل تاهل او ...

دقیقا منم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

دقیقا منم

بخدا یه عروسی خواهرزادم میخوام برم از بس غر زده خونم تو شیشه کرده 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بخدا یه عروسی خواهرزادم میخوام برم از بس غر زده خونم تو شیشه کرده 

منم همینه واسه خرید لباس منت واسه آرایشگاه منت واسه همه چیز منت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

منم همینه واسه خرید لباس منت واسه آرایشگاه منت واسه همه چیز منت

تصمیم گرفتم از مسافرت که برگشتم یه شغل خونگی دست و پا کنم و راحت بشم 

تصمیم گرفتم از مسافرت که برگشتم یه شغل خونگی دست و پا کنم و راحت بشم 

موفق باشی گلم واسه منم دعا کن دستم بره تو جیب خودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موفق باشی گلم واسه منم دعا کن دستم بره تو جیب خودم

مممنونم دعا کن برام .... انشاالله خدا برای توهم روزای پربرکت و پر روزی پیش بیاره