2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایتیا اینجورین؟

171 بازدید | 41 پست

دارم سعی ‌میکنم هضم‌ کنم تاپیکایی ‌که ‌میبینمو.

گوش بچمو تو خونه با سوزن سوراخ کردم!😑

چرا واسه من خواستگار نمیاد من دیگه ۱۷ سااالمه.😑

چرا بچه ‌نمیخوای؟ وقتی بچه‌ نمیخوای یعنی بی عاطفه و نفهمی.😑

و هزاراان تاپیک دیگههههه.

میشه بگید شما از کدوم شهر و کدوم‌ نژاد و کدوم دوره اید؟!

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

دایناسورها

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان های اولیه هستن بابا

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
یه چیزی شنیدین فقط دیوانه میشم از اینایی که فاز روشنفکری برمیدارن یکم مطالعه داشته باشین بعد ...

دیونه چرا خوب به ما چه باشه شما خوبید بیخودس حرص بخورید که چی اون داره تاپیکشو میزنه شما هم هم خودتو اذیت میکنی

دیونه چرا خوب به ما چه باشه شما خوبید بیخودس حرص بخورید که چی اون داره تاپیکشو میزنه شما هم هم خودتو ...

خب گلم تو چرا الان حرص میخوری پس؟

تاپیک زده دلش خواسته..به توچه که میگی به توچه؟

ب شما چه خدایی تاپیک زدن بقیه ب من و تو چخ

خب اگه تاپیک من بهت ربطی نداره پس چرا نظر دادی؟ برو بیرون.

من تو سایتم و حق دارم تو تاپیکای همه برم و راجبشون نظر بدم.

اگه اینو ندونم دیگه خیلی پرتم!

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه جایی گفته بودن اگه نی نی سایت مال هر جای دیگه بود هزار بار تا الان صاحبشو اعدام کرده بودن

و فیلترش کرده بودن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...